الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نمیدونم ولی فکر نکنم به این راحتیا باشه.. اونا خودشون برای اینکه یکی به اقتصاد کشورشون کمک کنه اجازه اقامت میدن به کسی اونوقت همه چی هم رایگان دودستی بدن؟
وای نمیدونم دعاکن بشه حالا من اینجا میخونم مهم نیست بابام فقط بتونه کار پیدا کنه خونه پیدا کنه
انشاءلله بشه عزیزم آمین ولی بیشتر تحقیق کن نخوای دوباره دو سال بری ائنجا بخونی برای ورود به دانشگاهای دولتی هم محدودیت سنی دارن خیلی حواستو جمع کن ترکیه کشور کلاهبرداریه
توکل بخدا نمیخوام تو دلت خالی کنم فقط میگم حواست جمع کن مطمئن شو بعد با دل قرص انجام بده بی گدار به آب نزن عزیزم چون هنوز سنی نداری ممکنه احساسی تصمیم بگیری با چند نفر قابل اعتماد و دلسوز حتما مشورت کن منظورم افراد واقعی که اونجا درس خوندن یا میخونن نه پیجای مهاجرتی