2777
2789
عنوان

کنکوری ها سمت این مشاور اشغال حروم خور نرید

| مشاهده متن کامل بحث + 161 بازدید | 24 پست
اگه استوری هاش دیده باشی طرح پاییز ۲۸۰۰خداروشکر من ۱۴۰۰ زدماصلا ذره ای شبیه به استوریای که میزاره نی ...

خوب شد متوجه شدی

زرت و زرت هی فیلمهای انگیزشی از خودش منتشر میکنه، هم این هم اون معصومه خانکی

من نمیدونم معصومه خانکی واقعا درسش تموم شده؟ داروسازی خیلی سخته، این همش در حال کار کردن بوده، کی درس خونده؟

عجیبن والا

اشکال نداره مسیر کنکور پر از اشتباه هست، و تا آدم اشتباه نکنه یاد نمیگیره... خودتو سرزنش نکن سعی کن ...

عذاب وجدان دارم

کاش پول خودم بود 

خودتو ببخش بخاطر همه ی اشتباهاتی که داشتی و یکبار دیگه به خودت فرصت بده🌱✨️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب شد متوجه شدیزرت و زرت هی فیلمهای انگیزشی از خودش منتشر میکنه، هم این هم اون معصومه خانکیمن نمیدو ...

آره واقعا 

نوشته توسن ۲۳ سالکی خونه و واشین خریدم همش سفر خارج از کشور 

خب یکی نیست بگه اگه کلاه این و‌اون برنمیداشتی از مجا به دول میرسیذی

فدای سرت مهم تجربه ایه که به دست اوردی. از این به بعد خودت برنامه بریز بخون

خودم میخونم الان

فقد نگران پول خاهرمم 

میتونستم باهاش کتاب تست بخرم

گفتم کتاب تست فعلا لازمم نیست بزار مشاور بکیرم که درست و اصولی پیش بزم

آره واقعا نوشته توسن ۲۳ سالکی خونه و واشین خریدم همش سفر خارج از کشور خب یکی نیست بگه اگه کلاه این و ...

منم عجیبه برام

نمیشه که آدم شش سال از دوران سخت داروسازی رو ۲۴ ساعته بیدار باشه، همزمان از صبح تا غروب بره دانشگاه، بره سر کار، درس بخونه اونم رشته سخت داروسازی که همش باید بخونی، خیلی عجیبن، معلومه حقیقتو نمیگن و یه کاسه ای زیر نیم کاست

منم عجیبه برامنمیشه که آدم شش سال از دوران سخت داروسازی رو ۲۴ ساعته بیدار باشه، همزمان از صبح تا غرو ...

معلوم نیس صندلی کنکور خریده یا سهمیه داشته 

فقد چرت و‌پرت میگه

استوری گذاشته من فقط ماهی ۶۰۰ ۷۰۰ میلون حقوق میدم توگور خوردی اگه ۷۰۰ میلیون پول از نزدیک دیده بودی  هر روز استوری نمیزاشتی گدایی نمیکردی

پیش میاد عزیزم :) پول خواهرت هم نبود بازم حس بد داشتیتجربه شد.. درستو بخون و جبران میکنی بعد برا خوا ...

ممنون🫶

ایشالا🌱

معلوم نیس صندلی کنکور خریده یا سهمیه داشته فقد چرت و‌پرت میگهاستوری گذاشته من فقط ماهی ۶۰۰ ۷۰۰ میلون ...

آره، این استوریشو دیدم

والا منم سر در نمیارم چی به چیه

ولی اگه کلاهبرداره امیدوارم لو بره

پریسا یزدانی هم خیلی عوضی بود من. قبلا رفتم اصلا راهنمایی درست نامیده فقط تبلیغ موسسه می‌کنه واسه اینکه بهش پورسانت بدن خیلی حروم خودرو کثیف بود

شب تار و بیم موج و گردابی چنین حائل کجا دانند حال ما سبکباران ساحل ها🌌 آی لاو یور تاپیکز اوپرا!💕 آی لاو لر کرد لک❤️