2777
2789
عنوان

داره ازم سواستفاده میشه به نظرتون😑🤕

| مشاهده متن کامل بحث + 255 بازدید | 55 پست
ایشون نمونه ی مثل معروفه تا پول داری رفیقتم قربونت بند کیفتمه

رفیق که اصلا نیست. فقط میاد پیام میده کمک میگیره. چند سال پیش و الان. 

من چند سال پیش فکر میکردم دانش آموزه، سنش کمه

الان میدونم سنش بالاتره لجم گرفته. 

واسه همینم یکم عذاب وجدان گرفتم

طرفدار حق و عقلانیت💙 

رفیق که اصلا نیست. فقط میاد پیام میده کمک میگیره. چند سال پیش و الان. من چند سال پیش فکر میکردم دانش ...

عذاب وجدان چی ؟اون کاملا معلومه داره سو استفاده می‌کنه ..

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون حس خوب کمک کردن خیلی لذت بخشه به این‌نمیگم سو استفاده بنده خدا دنیایی منت کشید

سال اولش بابت کتابش،ثبت نام برای ترمیم معدل از من گرفت. دوباره الان از نو. اون کتاب ها خیلی عوض نشده که براش گرفتم. من خودم زمان کنکورم بیچاره ای بودم. از کتابخونه هم کتاب میگرفتم. این میگه نه خانم سختمه! یه جوری میگه خانم انگار من بزرگترم،در حالی که من کوچیکترم

طرفدار حق و عقلانیت💙 

خاک بر سرش من بودم میگفتم شرمنده یه قرون تو حسابم نیست برات بخرم

شدن که می تونم بخرم. اما پول حقوقم هست که با سر و کله زدن با بچه مردمه و میخوام جهزیه بخرم. اما این خانم فقط و فقط پزشکی میخواد. و بهش گفتم چرا رشته دیگه نمیری،اصلا جواب نداد

طرفدار حق و عقلانیت💙 

عادت کرده از بقیه پول بگیره کلا انگار. بیخیال شو و کمکش نکن اگه میخوای کمک کنی ۱۸ ساله هایی هستن که ...

فک کنم وسواس داره نمیدونم چشه. هی کنکور میده. منم فک کردم بچس

طرفدار حق و عقلانیت💙 

عذاب وجدان چی ؟اون کاملا معلومه داره سو استفاده می‌کنه ..

هوم واقعا. یه جوری رفتارش. فک کنم وسواس قبولی پزشکی داره. تو یه پیام رسان جوابش ندادم اومده یه جا دیگه دوباره پیامم داده

طرفدار حق و عقلانیت💙 

سال اولش بابت کتابش،ثبت نام برای ترمیم معدل از من گرفت. دوباره الان از نو. اون کتاب ها خیلی عوض نشده ...

بگو پول ندارم برید کتابخونه عضو شید .بازم هی خانوم خانوما راه انداخت بلاک کن بره .

مردم تو خاکسپاریت اگر بارون بیاد شرکت نمیکنن؛ پس اون جوری زندگی کن که حالتو خوب میکنه. بی خیال حرف و نگاه مردم 🌹🌹🌹🌹🌹دانی که چرا دار مکافات شدیم؟ناکرده گنه، چنین مجازات شدیم؟کُشتیم خرد، دار زدیم دانش را دربند و اسیر صد خرافات شدیم!هر نره خری بهم درخواست دوستی بده تو تاپیک اولیم تگش میکنم و رسوا میکنم ‌حالا هی تو نره خر انگشت نجستو بزار رو درخواست دوستی با من 🤣🤣🤣😏

فک کنم وسواس داره نمیدونم چشه. هی کنکور میده. منم فک کردم بچس

عزیزم چرا کمکش میکنی هرسال؟با خیال راحت نشسته کنکور میده بدون دغدغه کتاب. قبولم نمیشه هی میمونه سال بعد برای رشته های بهتر چون دغدغه مالی نداره. شما هم رو گنج ننشستی که زحمت میکشی برای پولت. 

هوم واقعا. یه جوری رفتارش. فک کنم وسواس قبولی پزشکی داره. تو یه پیام رسان جوابش ندادم اومده یه جا دی ...

اصلاا پیامشو باز نکن .ایشون می‌تونه بره دانشگاه درس بخونه اما حس مریم میرزا خانی بهش دست داده .فکر می‌کنه باید پروفسور بشه 

شدن که می تونم بخرم. اما پول حقوقم هست که با سر و کله زدن با بچه مردمه و میخوام جهزیه بخرم. اما این ...

چه نسبتی باهات داره ؟

عزیزم چرا کمکش میکنی هرسال؟با خیال راحت نشسته کنکور میده بدون دغدغه کتاب. قبولم نمیشه هی میمونه سال ...

خودخواهیش هم برام خنده داره میگه کتابا قدیم دیگه به دردم نمیخوره خیلی عوض شده! در حالی که من خودم معلمم و میدونم نسبت به پارسال تغییری در حد آنقدر ناچیز داشته که شاید 5 درصد تو کنکور اثر بزاره. 

نمی دونم چرا انقدر رو داره

طرفدار حق و عقلانیت💙 

خودخواهیش هم برام خنده داره میگه کتابا قدیم دیگه به دردم نمیخوره خیلی عوض شده! در حالی که من خودم مع ...

دیگه کمکش نکن تا وقتی یه رشته قبول میشه بخاطر نیاز مالی هم که شده بره. اینجوری پیش بره ۱۰ سال از شما کتاب میخواد تا رتبه ۱ بشه