2777
2789
عنوان

انقدر غیرت مرد رو نکوبید

137 بازدید | 7 پست

احتمال میدم این تاپیک بترکه 

غیرت در همون معنای عام و همیشگی خودش چیز درست و به جایی هست . یه چند نفر مرد این وسط سلامت روان ندارن زن رو میکشن که دلیل نمیکشه معنای غیرت رو تغییر بدیم . حساسیت مرد روی زن برای خود زن خوبه . چیه این مرد های لوس بی حیایی بی ناموس که میگن‌عشقمممم بیا با رفیقم پیک بزنیم هرچی میخوای بپوش هر طور میخوای برو بیا ، با دوستام بریم شمال بگو بخند عیب نداره  

خیلی چندشه 

الان منتظرم کلی نظرات مختلف بشنوم و ببینم که فقط میخوان بگن تو مال عهد قجری 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

غیرت یعنی محافظتو خود اون خانم عقل داره چجوری رفتار کنه چی بپوشهمگه بچست مرد بهش بگه

اره بچست . بچه نبود که انقدر غیرت مرد رو نمی کوبید ‌ زنی که عقل داره هم خودش رعایت میکنه هم غیرت رو درک میکنه به خاطر خودش واقعا زنی که میگه من ناموس کسی نیستم احتمالا  عقلش پاره سنگ داره . 

زن شعور داره از خودش مراقبت کنهبا مردهای لوس ابرو برداشته مخالفمولی اینکه مرد روی زن حساس باشه حرف ع ...

شعور خاصی نداره  اگر شعور داشت میفهمید که مراقبت راهی داره و راهش غیرت مرد هست روش . نکه ابزار مراقبت از خودش رو خودش نابود کنه . 

غیرت اینه مواظب همسرت باشی اگرمردی مزاحمش شدجرات کنه بیادبهت بگه غیرت اینه نذاری اب تودلت همسریادخترت تکون نخوره

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖