نمیخوام برم من ۳۵ سالمه دوتا دختر هستن چند ساله میرن من دو هفته هست میرم باهم دوستن همش منو دست میندازن سر هر دستگاه میرم میان بالا سرم دسط ست هام میگن پاشو من میخوام دستگاه بزنم من اصلا دنبال حاشیه نیستم فقط میخوام وزن کم کنم کلی منت شوهرمو کشیدم اینجا نزدیکه ثبت نامم کنه الان دیگه دلزده شدم هر حرکت رو که میخوام بزنم نگاه میکنن ادامو در میارن فقطم با من اینجورن
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
محلشون نده به مربی هم بگو وقتی میگن بلند شو بگو نمیخام میخان بزننت ک قبول میکنی
تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیمکارت دیگه با این کاربری اومدم با سیمکارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
نه میگم بزا محبت کنم دست از سرم بردارن مسخره نکنن تا میگن پاشو پا میشم
اینا پرو ان چه براشون کاری بکنی چه براشون برینی پس از فردا از حقت دفاع کن
تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیمکارت دیگه با این کاربری اومدم با سیمکارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم