2777
2789
عنوان

من مادر شوهر ندارم

95 بازدید | 3 پست

من نه مادرشوهر دارم نه خواهر شوهر 

مادرشوهرمم که وقتی شوهرم کوچیک بوده طلاقشو گرفته رفته دنبال زندگیش خواهر هم نداره شوهرم 

همه میگن خوشبحالت 

ولی خودم میگم کاش داشتم 

شما راضی هستین از مادرشوهر خواهر شوهرتون

بعداً ؟ بعداً وجود نداره ، بعداً روز شب میشه، بعداً چای سرد میشه، بعداً علاقه از بین میره، بعداً آدمیزاد پیر میشه ، بعداً زندگی تموم میشه، بعداً شما میمونید و یه دنیا حسرت..

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوش به حالت که نداری ...من که دارم انگار وجود ندارد هیچ وقت محبتشو نشون نمی‌ده نه به شوهرم نه به بچه ها نه به من

دوتا بچه دارم سر هیچ کدوم که به دنیا اومدن یه زنگ هم نزد بپرسه عروس حالت چطوره شوهرم عمل کرد یه بار اومد خونه و تموم شد ...یعنی از اون مرغی که جوجه هاشو زیر بال و پر خودش جمع می‌کنه کمتره ...یه ماه هم نری خونش زنگ نمیزنه بپرسه چرا نیومدی یا مشکلی پیش اومده ...بین بچه هاش فرق می‌ذاره همین باعث دلخوری وکینه بچه ها نسبت به همدیگه شده

همین دیروز هم به دعوایی اساسی به خاطر مامانش کردیم که هنوز هم ادامه داره تازه این یه گوشه هابی از رفتاراشه