2777
2789
ممکنه چاق شدن تأثیر گذاشته باشه ولی بعید میدونم دلیل بشه چون من تا ۷ ۸ ماه پیش که فهمیدم با تاخیر می ...

اره من از ۷۳اینا درست یادم نیست یهو دیدم شدم ۹۰الانم رژیمم

من مامان میشم ☺️💪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید میپرسم قدت چنده عزیزم؟

۱۶۰ مجردی ت سن ۲۱حدود ۷۲اینا بودم کلا تپلی بودم 

ولی بعد ازدواج اصلا نفهمیدم چ جوری دو سه ماه بعدش رفتم وزن رو ببینم شده بودم۹۰

دیگ خیلی ترسیدم ارداه هم نداشتم یهو دیدم شدم نزدیک ۹۲ 

ترسیدم و رژیم گرفتم 

من مامان میشم ☺️💪

۱۶۰ مجردی ت سن ۲۱حدود ۷۲اینا بودم کلا تپلی بودم ولی بعد ازدواج اصلا نفهمیدم چ جوری دو سه ماه بعدش رف ...

اشکالی نداره عزیزم ۶۲ کیلو عالیه برای قد شما 

با ایروبیک منظم حدود ۱۰ ماه زمان میبره مطمئنم اراده‌شو داری میرسی به ۶۲ 

من آرزوم بود جای تو بودم میرفتم شب تا صبح میدویدم یا رقص عربی یاد میگرفتم 

دلم نمیخواد وزنم رو به هیچ عنوان کم کنم چون خودم حس میکنم هنوز جا دارم برای پر شدن ولی به خاطر توصیه دکتر دیگه وزنی اضافه نمیکنم ثابت نگه میدارم چون کمتر از ۷۲ بهم نمیاد اصلا 

سلام عزیزم.ببخشید ی سوال داشتم هنوزم از ژل ویتامین سی راسن استفاده میکنی؟راضی هستی؟میخواستم بگیرم تر ...

بله عزیزم راضیم ولی چند شبه تنبل شدم تو استفاده 

ان شاءالله ک بهترین نتیجه رو بگیرید منم این مشکل رو دارم چندوقت ک استفاده میکنم بعد تنبل میشم توی ا ...

ممنونم عزیزم همچنین برای شما هم امیدوارم بهترن نتیجه رو بگیرید البته بازم تکرار کنم تو تاپیکم هم گفتم که دکتر به تناسب پوست من که دیده بود تجویز کرد پوست من خیلی حساس و خشک بود حساس هست ولی دیگه خشک نیست 

و اینکه من چون شهر به شهر جا به جا میشم تا به خودم بیام یه چند روز غافل میشم جدای بحث تنبلی 

چون واقعا دو ماه روتینم رو رعایت کردم و می‌کنم حتما شمام همین باشین که بهترین نتیجه حاصل شه چون اسمشم روشه روتینه نه یک در میون 😘