2777
2789
عنوان

انکار دارم بازجویی میشم

78 بازدید | 13 پست

اومدم خونه مامانم یکی از فامیلها اینحاست از وقتی اومدم جلوم نشسته تند تند از مسایل  زندکیم می‌پرسه از بچه ها از همسرم از شغل و  از ماشینمون از خونه مون و......

اصلا نمی‌خواستم بیام فقط به خاطر مامانم که  بعداً ناراحت نشه و همون فامیلها نشینن پشت سرش حرف نزنن  اومدم ولی واقعا دارم خفه میشم 

شما هم اینجور فامیل دارید ؟

کاش یاد بگیرن کاری به مسایل زندگی بقیه نداشته باشند 

به خدا که خودم فقط احوال پرسی واز مسایل روز با بقیه صحبت میکنم   بعد هم شاکی هستن که جوشش ندارن و رفت و آمد نمیکنن 

منم بخاطر همین چیزا حالم بهم میخوره از رفت و اومد البته من مجردم ولی خب هی سوالا شخصی و بیجاا واقعا دوست ندارم جواب بدم ولی ی سوالاتی میپرسن ک نگو من خودم هیچ وقت وارد حریم شخصی کسی نمیشم سوالاتی ک ب من ربطی نداره نمیپرسم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منم بخاطر همین چیزا حالم بهم میخوره از رفت و اومد البته من مجردم ولی خب هی سوالا شخصی و بیجاا واقعا ...

این سوالها شون هیچوقت تمامی ندارن چه بعد از ازدواج چه بعد از بچه دار شدن چه بعد از بزرگ شدن بچه ها وحتی نوه ها و....

این سوالها شون هیچوقت تمامی ندارن چه بعد از ازدواج چه بعد از بچه دار شدن چه بعد از بزرگ شدن بچه ها و ...

مثلا ب من میگفتن چیکار میکنی میگفتم باشگاه میرم شاید باورت نشه با پرویی چ روزای؟چ ساعتی؟کدوم باشگاه ...😕😕😕ب قول شما حس بازجویی بهم دست داد

مثلا ب من میگفتن چیکار میکنی میگفتم باشگاه میرم شاید باورت نشه با پرویی چ روزای؟چ ساعتی؟کدوم باشگاه ...

خدایا

اینها دیگه کی هستن 

اگر هم الان من نمیومدم خونه مامانم هزار تا حرف در میاوزدن   برای من و مامانم ناراحت میشد اگر فقط خودم بودم اصلا برام اهمیت نداشت