2777
2789
عنوان

پدرم بهم گفت هیچ وظیفه ای در قبال جهیزیه تو ندارم

| مشاهده متن کامل بحث + 1061 بازدید | 64 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نزدیک ده ساله ازدواج کردم اول ازدواجم رفتم تو دودتا اتاق تو حیاط مادرشوهر با سه چهار تیکه وسایل ضروری و چند تیکه ظرف و دوسه دست لحاف تشکی که خودم و همسرم گرفتیم

الویت هم گذاشتیم خرید خونه الان خداروشکر خونه خریدیم ولی از لحاظ وسایل هنوز با همونا سر میکنیم

اگه میخواستم بمونم همه چی تکمیل بشه هنوز بلاتکلیف بودم

هزینه عروسی هم همسرم خودش داد بدون این که از کسی بگیره

من نزدیک ده ساله ازدواج کردم اول ازدواجم رفتم تو دودتا اتاق تو حیاط مادرشوهر با سه چهار تیکه وسایل ض ...

شرایط من فرق داره عزیزم

چون شوهر من خونه داره و اگه بخوام اینجور کنم اون و خونوادش قطعا نمیپذیرن

اگه طلا داری بذار تو بانک بهت وام میدن

با همون حقوت تکیه های ریز رو بخر یعنی بک ماه فقط تکیه های ریز بخر ماه بعد چیزای که واجبه قسطی بگیر وام بانک مهر عالیه وامای خوبی میده قرعه کشی های خونگی شرکت کن خیلی خوبه برات

یه لیست درست کن از وسایل اصلی که لازم داری خدا بزرگه

اگه تو آشنا هاتون هست کسی که تو سپاه یا نظام باشه میتونه براتون قسطی لوازم خانگی برداره چون جاهای زیادی قرارداد دارن شما پول اقساط به فامیل بده این وسط شاید مادر پدرت یا شوهرت کمکت کردن

مادرت طلا داره ؟ برات میفروشه ؟ یه مقدار طلا از مادرت و یه مقدار وام بگیری تا جمع و جورش کنی

طلا داره و نمیفروشه .. چند سال پیش یه کم از طلاشو بهم داد تا بذارم روی پول خودم طلا بگیرم

حالا میگه یه بار دادمت دیگه نمیدم

عزیزم قسطاشو خودش داره میده ما ک نمیدیم

خوب میتونستید،وامو بهش ندید

پرو باش اینجوری بهش بگو

بگو شرایط اقتصادی سخته درآمدم کمه پدرمم درآمدی نداره

وسایل سنگین رو چن تیکشو،شوهرت بگیره

بعضی فروشگاه ها هم قسطی وسیله میدن ، بعضی از وسیله بزرگارو اینجوری بخر و یه وام ۵۰تومنی هم بگیری خرده هارو بگیری ، البته به نظرم باید دنبال شغل دوم باشی تا بتونی اینهمه قسط بدی

اگه بتونی از بانک رسالت یا مهر ۱۰۰ تومن وام بگیری خیلی خوب میشه چون درصدشم کمه و زودم وامو میدن

خوب میتونستید،وامو بهش ندید پرو باش اینجوری بهش بگو بگو شرایط اقتصادی سخته درآمدم کمه پدرمم درآمدی ن ...

ببین اینجا رسم بر این مرد خونه میسازه زن جهاز

اونم خونه ساخته و هزینه ساخت خونه شاید دو سه برابر جهازه ...

من دیگه نمیتونم ازش جهاز بگیرم که