2777
2789
عنوان

دیروز هفت زنداداشم بود امروز تولد پسرش بزور تونستیم

| مشاهده متن کامل بحث + 13017 بازدید | 203 پست
این دنیا دیگه بدرد نمیخوره حتی اگه بمیریمم کسی برامون عزا نمیگیره

از خانواده شوهر توقعی نیست بزن بکوب هم ممکنه انجام بدن😂😂

من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی  درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گناه داره بچه چه گناهی کرده بسه غم و غصه از بچگی هیچی نفهمیدن هفت سال درگیرن

شماهمونی که زن داداشت زندگی نباتی داشت ؟خدا بیامرزه زن داداشترو

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
واه مگه باید هدف باشه ؟؟

اره کلا خواستم ببینم چرا این موضوع رو با کاربرا در میون گذاشتی

زندگی مینیمالیستی چجوریه؟  یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

واه مگه باید هدف باشه ؟؟

اره کلا خواستم ببینم چرا این موضوع رو با کاربرا در میون گذاشتی چون ماهیتش برام عجیب بود 

زندگی مینیمالیستی چجوریه؟  یعنی شکرگزار آن چه به دست آورده ای باشی ، همه نعمت هایت را بپذیری ، قدر داشته هایت را بدانی ، از همه آن چه داری محافظت کنی ، بدون چیزهای غیر ضروری زندگی کنی، با خودت در صلح باشی و از همه چیز به بهترین شکل استفاده کنی🌾اگه دوست داری به جمع مینیمالیست ها ملحق بشی بهم بگو تا لینک تاپیک رو بهت بدم 🥰 

سلام شما همون خانومی هستید که گفتید هفت سال زن داداشتون توی کما هست؟

الان نمی‌فهمم چرا یه تعداد اومدن دارن میگن کارتون بد بوده.اتفاقا کارشون خیلی ام درست بوده برای بچه کادو گرفتن مادرش از اون دنیا خیلی خوشحاله اینایی که میان اینجوری میگن احساس میکنم میخوان بگن احترام زن داداش و اینارو نگه دار و فلان و کلا ضد خواهر شوهری و این چیزا.من بچه بودم مادر بزرگم که فوت شد دی ماه بود سه روز بعدش تولد من بود هیچکس یادش نبود بعد فکر میکردم دیگه هیچی درست نمیشه