2777
2789
عنوان

بنظرتون این واقعا انصافه لطفا همین جوری نگذرید

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 47 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هعی... 💔راست میگی والا چی بگمهمه چی پارتی بازیه

االان ی استاد اومد سر کلاس گفت شما ب امید حقوق اومدید فقه و مبانی حقوق بخونید ک اصلا توی رشته ما خیلی کم قانون می‌خونیم و هر چی می‌خونیم در مورد فقه هست 

مثلا فکرشو کن ما تا ترم آخر هی باید فقه بخونیم خبری از کتابای حقوقی نیس

اخی😘🥰 خدا پسرتو حفظ کنهبخون قطعا قبول میشی چون علاقه داری

فداتشم 

اصلا نمیدونم باید چی بخونم و چطور بخونم...ی چند سال از درس فاصله گرفتم و الان هم ک شده نظام جدید

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم   

االان ی استاد اومد سر کلاس گفت شما ب امید حقوق اومدید فقه و مبانی حقوق بخونید ک اصلا توی رشته ما خیل ...

میدونم چطوریه. درس های شما اینطوریه که میان مسائل حقوقی رو از نظر فقه بررسی میکنن. مثلا اگه یکی تجاوز کنه حکمش توی حقوق چیه؟ توی فقه معاصر چیه؟ توی فقه قدیم چیه؟

همچین چیزیه...

یعنی شما نمیتونید آزمون وکالت شرکت کنید؟

کاربری دست دو نفره. 

اگه انصراف بدم محرومیت میخورم ؟

دولتی هستی؟

نه محروم نمیشی ولی باید دوباره دانشگاه دولتی قبول شی. وگرنه اگه بخوای سال دیگه بری آزاد، به این دانشگاه دولتس باید جریمه بدی‌.

ولی بازم بپرس که مطمئن شی.

کاربری دست دو نفره. 

میدونم چطوریه. درس های شما اینطوریه که میان مسائل حقوقی رو از نظر فقه بررسی میکنن. مثلا اگه یکی تجاو ...

ممی‌تونیم ولی خیلی خیلی کم در مورد قانون می‌خونیم مثلا ما جزای اختصاصی رو نمیخونیم ولی رشته حقوق میخونه ما فقط ۱ کتاب از آیین دادرسی می‌خونیم اونا ۳ کتاب کلا ما ناقص و نصف نیمه می‌خونیم 

فداتشم اصلا نمیدونم باید چی بخونم و چطور بخونم...ی چند سال از درس فاصله گرفتم و الان هم ک شده نظام ج ...

اول یه دست کتاب تهیه کن. کتاب های آموزشی دولتی.

بعد که مطالعه کردی و تموم شد برو کتاب های کمک آموزشی و تست بخر

کاربری دست دو نفره. 

اول یه دست کتاب تهیه کن. کتاب های آموزشی دولتی.بعد که مطالعه کردی و تموم شد برو کتاب های کمک آموزشی ...

انشاالله بتونم شروع کنم و موفق بشم ک بعدها واسه م نشه حسرت 

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم   

ممی‌تونیم ولی خیلی خیلی کم در مورد قانون می‌خونیم مثلا ما جزای اختصاصی رو نمیخونیم ولی رشته حقوق میخ ...

حالا انصراف نده‌. یه کم بیشتر تحقیق کن. از ترم بالایی ها سوال کن. بعد اگه خواستی انصراف بدی، بده

ولی شاید تغییر رشته هم بتونی بدی.

توی بعضی از رشته ها میشه

کاربری دست دو نفره.