2777
2789
عنوان

بنظرتون این واقعا انصافه لطفا همین جوری نگذرید

| مشاهده متن کامل بحث + 336 بازدید | 47 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب بد انتخاب رشته کردی

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
بله ازش چند بار پرسیدم گفت خود دانشگاه قم حتی عکسشو نشونم داد

چی بگم والا

یعنی انقدر بی عدالتی؟😕💔

شاید ترازش خوب بوده

من دانشگاه قم درس خوندم. عکسشو بفرست بگم راست گفته بهت یا الکی🤣

کاربری دست دو نفره. 

من با ۳۲۰۰ حقوق نیاوردم

من یا تغییر رشته می‌دم اگه نشد انصراف می‌دم میرم حقوق میخونم . چون فقه و مبانی واقعا بدرد ازمون ها نمیخوره چون ما اصلا به قانون ها مسلط نیستیم و خیلی کم قانون میخونیم

چی بگم والایعنی انقدر بی عدالتی؟😕💔شاید ترازش خوب بودهمن دانشگاه قم درس خوندم. عکسشو بفرست بگم راست ...

ررتبه ۱۳ هزار تراز انچنان خوبی نداره 

عکس فرستاد ک رفته جشن معارفه 

ولی درکل تو رتبت ۴ هزار بشه حقوق هیچ کجا قبولت نکنن و دربیارنت ی رشته ایی ک کاربردی نداره 

چند سالته؟من میخوام باز بخونم برای کنکوردانشجوی کارشناسی ارشدم

۳۲ سالمه متاهلم و ی پسر ۲ ساله هم دارم 

منم ی لیسانس دارم ولی خیلی به درس خوندن علاقه دارم

خانما هرکسی امضام رو میخونه واسم دعاکنه زندگیم درست بشه و دشمن شاد نشم