2777
2789
عنوان

تازه زایمان کردم مادرشوهرم خیلی رو اعصابم میره

| مشاهده متن کامل بحث + 561 بازدید | 30 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رفته بودم نمیدونستم سرماخورده

از این به بعد بپرس عزیزم

مستقیم نمیتونی، قبلش زنگ بزن حال و احوال کن

ببین چه خبر هست

یا جایی دعوت میشی، قبل رفتن حواست باشه، یا اگه مامانت زودتر رفته بپرس ببین کسی مریض نباشه

اگه زیر چهل روزه فعلا جایی نرو

بچه سه ماهه رو چرا باید بابات هرروز ببره اونجا قیافه من😰😰😰😰

اولش که مامانم بیمارستان بستری بود بعد هم که اومد خونه حالش بد بود هرروز امبولانس میومد . 

بعدش هم به بهونه اینکه اینا وابسته بچه شدن بابام هرروز میبردش اونجا . شیر خشکیه 

دو سه هفته هم هست که مامان بزرگم کلا اومده خونه ما 

عزیزم من سه تا بچه دارم

سر بچه ی اول

همه حساسن  اون بنده خدا هم بچه بزرگ کرده و می‌دونه هیچیش نمیشه 

سر بچه سوم کاملا این حساسیت هات ازبین میرسه و تازه میفهمی هیچیش نمیشه ، به خدا بسپار ، فرشته ها مواظبن 

در ضمن نوزاد سیستم ایمنی قوی داره و تا چند هفته مریض نمیشه

مادر شوهر من خودش اینو میگه😂😂😂😂میگه ما قدیم بچه داری نمی‌کردیم ک

فک کن خمیر درست میکنن میزنن به بدن نپزاد یه ماهه که موهاشون کم پشت در بیاد من بش گفتم بیا بزن بچمو اومد اول زد بع قسمت باسن و پایین تنه بعد زد به صورت بچم روز بعدش صپرتش پر شد از جوش همون لخظه گفتمش نکن اینجا کثیفه نزن به صورت گفت نبابا اشکال نداره روز بعد اومد گفت چرا کوش زده گفتم بخاطر همونکار گفت ا نمیدونستم 

روانیم کرد همه کاراش عجیب غریب

بعضی زنای قدیمی همه چی میدونن این هیچچچچ

مادرم گفت کله پاچه نده بچت زیر دوسال 

رفتیم خونه مادرشوهرم گفت نبابا خپبه بهش داد بچع درحا اسهال شد هزار مورد اینجوری دارم

بدون امضا😁😁😁😁😑😐🙄😏😇😘😄😃😋🙂🙂🤗😄😎🙂☺😍😗

عزیزم

تو این طور مسائل رودربایسی یاخجالتو بذار کنار

خداوکیلی سرماخوردگی نوزاد سخته

بیشترم خودت اذیت میشی

فکر اینکه نوزاد سرمابخوره بینیشم بگیره تنفس براش سخت باشه

اذیتم میکنه