2777
2789
داداشم ۲۳سالشع شاغله داره برنامه نویسی یاد میگیره..ارشد برق داره میخونه ... خانواده دختره خیلی پولدا ...

از کجا میدونی اونا پولدارن ؟

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پدرش دکتره خودش تو خونه پیانو می‌کنه🙃😐😂اینا نشونه چیه

😂

منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم 

خب مبارکه

یه چیز دیگه دختره خیلی چیزا از خانواده مون نمیدونه داداشم میگه بزار تا چند ماه دیگه شاید خودش پشیمون شد اگه نشد بهش میگم ولی من میگم الان بکو ممکنه چند ماه بعد دلخور بشه ازت 

آخه دختره هنوز وضعیت مالی خانواده‌ ما رو درک نکرده ...داداشم خوشتیپ و لباس خوب میپوشه فک می‌کنه همم ...

حالا یه کم با هم آشنا شن متوجه میشن

الان نمیخواد بزنی تو ذوق داداشت 

فقط بهش بگو داداش تلاش کن که وضع مالیت خیلی خوب بشه تا بتونیم بریم خواستگاری

ضمنا دانشجوی پزشکی بودن صد در صد نشان از پولدار بودن نیست...

با من بحث نکن قشنگوم . این کاربری هزارممه
فکر نکنم خانوادشاجازه بدنچون من الان توی موقعیت اون دختره م و خانوادم شدیدا مخالفت کردن

ببین یه دختره از کلمه پولدار فراترن ، حالا با یه پسره نامزدی کرده چطور بگم نمی‌دونم پسره درگاه خدا چیکار کرده که داماد اونا شده وضعیت مالی پسر نرمال

حالا یه کم با هم آشنا شن متوجه میشنالان نمیخواد بزنی تو ذوقت داداشت فقط بهش بگو داداش تلاش کن که وضع ...

دختره زیاد درباره خانواده مون نمی دونه من بهش میگم از مشکلاتمون بگو از الان که بدونه ...میگه نه الان موقعش نیست