2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مورفولوژی پایین نازایی میاره یعنی بارداری اتفاق نمیفته که بخواد سقط بشه ، مشکلات انعقادی خونی و ژنتی ...

جدی من هربار اقدام کردم گرفته اما سقط شد همون پنج هفته حالا همسر آزمایش داد مورفو دو هست 

جدی من هربار اقدام کردم گرفته اما سقط شد همون پنج هفته حالا همسر آزمایش داد مورفو دو هست

به تاپیک قبلی تون که آزمایش اسپرم گذاشته بودید نگاه کردم ، آزمایش شبیه ازمایش شوهرم هست ، دو سال و نیم در اقدام بودیم نمیشد آخرش ای یو ای کردم خداروشکر مثبت شد ، 

والا دقیق نمیتونم بگم که مورفولوژی  باعث سقط میشه یا نه ، برای ما که اصلا حاملگی اتفاق نمیفتاد ، 

با متخصص نازایی مشورت کنید شاید لازم باشه ازمایشات انعقادی و ژنتیکی رو هم بدید

ژنتیکی مثلا چی ممکنه نشه بچه دار بشم

نه عزیزم چرا نشه ، اینهمه ادم چندین بار سقط میکنند ، بچه های سالم هم به دنیا میارن ، دوست خودم بعد ۵ بار سقط ، دو تا بچه خوشگل و باهوش داره ،