2777
2789
عنوان

یکی بیادجلو منوبگیره هی نرم اکسای شوهرمو چک کنم🙆🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 170 بازدید | 27 پست
مگه تو خودت دوتا شوهر داشتی شوهرت باید حساس بشه😐😂جدا از شوخی اونا گذشتن و تموم شدن مهم تویی که الا ...

اره دقیقا🤦🏻‍♀️🤣شوهرم اصلااسمشونونمیاره من هی میگم ینی ازمن خیلی خوشگلترن واینا بعدازشوهرم ناراحت میشم درحالی ک اون روحشم خبرنداره چی ب چیه😐

اره دقیقا🤦🏻‍♀️🤣شوهرم اصلااسمشونونمیاره من هی میگم ینی ازمن خیلی خوشگلترن واینا بعدازشوهرم ناراحت ...

چرا خب میپرسی اصلا نپرس راجب گذشتش ول کن بچسب به زندگیت

وَلی زور خدا از هَمه بیشتره🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدخوبه خودت واقعیتارو میدونی .بعدشم شوهرت تورو گرفته دلیلی نداره انرژی منفی بخودت وارد کنی

دقیقایکی نیس بگه الان تو توی زندگیشی اسم تو توی شناسنامشه ازلحاظ اخلاق ورفتار وتحصیلات وخانواده خیلی خیلی بالاترازاونی چرا باید بشینی خودتو با دوتابچه مقایسه کنی😐

چرا خب میپرسی اصلا نپرس راجب گذشتش ول کن بچسب به زندگیت

ن اصلانمیپرسم حالا خاهرش گاهی ازنامزدش میگه اونم از اخلاقای بدش بعد تازگیا خیلی حساس شدم حالا ی بارم شوهرم نگفته شوهرای قبلیت چجوری بودنوفلان

دقیقایکی نیس بگه الان تو توی زندگیشی اسم تو توی شناسنامشه ازلحاظ اخلاق ورفتار وتحصیلات وخانواده خیلی ...

😂😂ای جان .عزیزم ولش کن اینااز اعتمادبنفسه کمته سعی کن خودتودوس داشته باشی وشوهرت نفهمه ک اونارو باخودت مقایسه میکنی 

یارب این آتش که برجان من است سردکن آنچنان که کردی برخلیل

چرا نابالغی می‌کنی شما جنگ روان و خود آزاری دوست داری مگه عزیز جان از دی که گذشت هیچ از او یاد مکن

دقیقا خودمواذیت میکنم ی چن ساعتی ذهنم. درگیره به حدکافی اعتمادبنفس خیلی پایینی دارم میشینم ب ایناهم فک میکنم بدترمیشم درحالی ک من ازلحاظ شخصیت وخانواده وتحصیلات خیلی خیلی ازاونا بالاترم

من زیادروم تاثیرنداره فقط اینارو گاهی چک میکنم باخودم مقایسشون میکنم همین

هیچوقت این کارو نکن 

کم کم دچار وسواس میشی 

هیچوقت همچین ادمایی 

ارزش نداره ک خودتو بخوای اذیت کنی 

و روانت رو بهم بریزی 

الان متوجه نمیشی 

کم کم 

ناخود اگاهن اسیب میبینی 

پس وقتی میخوای این کارو کنی 

سعی کن اون لحظه ذهن و فکرت رو درگیر چیزهای دیگع بکنی و ازش خودتو دور کنی و کنترل ذهنت رو ب ب دست بگیر

😂😂ای جان .عزیزم ولش کن اینااز اعتمادبنفسه کمته سعی کن خودتودوس داشته باشی وشوهرت نفهمه ک اونارو با ...

ازبچگی اعتماوبنفس خیلی پایینی داشتم بارهابخاطرش تراپی رفتم ولی ادامه ندادم ک کاملاخوب بشم خودمو دوس ندارم 🥲

یکی دوباری که ازم ایرادمیگرف بهش گفتم زن خوشگل دوس داشتی نامردتونگه میداشتی شنیدم خیلی خوشگل بوده بعد اون دیگ نگفتم بهش

هیچوقت این کارو نکن کم کم دچار وسواس میشی هیچوقت همچین ادمایی ارزش نداره ک خودتو بخوای اذیت کنی و رو ...

عجیب اینجاس که من ازخیلی لحاظ ازشون سرترم تحصیلاتم خانوادم رفتارم اخلاقم شخصیتم خیلی خیلی بالاتره ازاونا فقط وفقط ازلحاظ قیافه دارم مقایه میکنم خودمو بااونا

دقیقا خودمواذیت میکنم ی چن ساعتی ذهنم. درگیره به حدکافی اعتمادبنفس خیلی پایینی دارم میشینم ب ایناهم ...

آروم باش و همین حرف ها چند بار برای خود با صدا آروم بعد بلند تکرار کن  

این القا کردن باعث میشه در رفتارت و زندگی ات موصل باشه و همسرت این پسرفت و این حال بد درک کنه و دل زده بشه

ازبچگی اعتماوبنفس خیلی پایینی داشتم بارهابخاطرش تراپی رفتم ولی ادامه ندادم ک کاملاخوب بشم خودمو دوس ...

خوبه ک تواینارو گفتی وخودش نگفته نمیگه چون درنظرش توبهترازاونا بودی بااین چیزا خودتو داغون نکن خوشگلی که همه چیز نیست عزیز من بخودت برس کتاب بخون هرکاری ک فک میکنی حالتوخوب میکنه انجام بده ک بهتر شی

یارب این آتش که برجان من است سردکن آنچنان که کردی برخلیل