بچه ها من نوزادمو بردم ازمایش دکتر گفت سیستم ایمنیش از حد طبیعی خیلی پایین تره ، به هیچ وجه نباید تو جمع باشه و هیچکس حق بغل کردنشو نداره چون نفس ادم بزرگ میخوره تو صورتش و ممکنه اون ادم ناقل بیماری باشه ، حالا فامیلا میخوان برا شب یلدا یه ویلا بگیرن یه روز و یه شب جمع بشیم اونجا حدود بیست نفر میشیم با بچه ها و ادم بزرگا ، حالا اگه نریم مادرشوهرم ناراحت میشه و همش میگه هرچی حساس باشین بدتره ، مورد بعدی اینکه میدونم شب هروقت نوزاد من بیدار شه و گریه کنه شصت نفر ادم میان بالاسره من که اینکارو کن اونکارو کن اخرم بچه رو از من میگیرن که مثلا خودشون وارد ترن ، شما بودین چیکار میکردین؟؟ شوهرمم تابع مادرشه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
گفت تا شیش ماهگی الان دوماهشه سیستم ایمنیش بشدت پایینه
خوب پس همینم میتونی به شوهرت بگی که شرایط موقته بگو مثلا یلدا نیستیم ان شا الله تا نوروز همه چی درست میشه ماهم میریم . ان شا الله که اونم انقدرا بی فکر نباشه واقعا جان و سلامت بچه در خطره در چنین شرایطی . به نظرم حتما با شوهرت برو دکتر که توجیح باشه ممکنه خانواده اش،شرایطو جدی نگیرن خودش اقلا سفت و محکم وایسته
اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚