تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
دقیقا بدون هدف انگار داری تو یک جاده رانندگی میکنی بدون اینکه بدونی کجا میخوای بری.رشته های دانشگاهی رو نگاه کن .مشاغلشو .نکات مثبت و منفی مشاغل .وقتی تصمیم گزفتی از چی خوشت میاد ،اونوقت برو درصد های قبولی اون رشته رو نگاه کن .خودتو برسون به اون درصد ها و سطح
اره💔هدف ندارم بخاطر همین جاهایی ک کم میارم میکشم کنارمبینم بعضیا با گریه با زور همش میخونن صبح تا ش ...
عزیزم الان وقتشه هدف انتخاب کنی
میکشم کنار چیه یه سال چشم بهم بزنی گذشته میبینی سر جلسه ای
تاپیک های توهین آمیز و غیر مرتبط و مسخره رو گزارش میزنم چون معتقدم هنوز به بلوغ کامل عقلی نرسیدن و لازم نیست اینجا باشن اگر سوالی میپرسم فضول نیستم به جهت اینکه بهتر بتونم جواب بدم سوال میپرسم