2777
2789
عنوان

چقدر زن ستیزید

74 بازدید | 12 پست

حالم بهم خورد واقعا یک فکری به حال خودتون کنید ابله های زن ستیز من دستم  به شماها نرسه 

از خشتک مردها مثل پژمان جمشیدی همینطور آویزون باشید خودشیرینی کنید ببینیم چی گیرتون میاد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا واقعا

حالا میگیم جریان جمشیدی هنوز اثبات کامل نشده حکم صادر نشده اوکی طرفداری میکنن

ولی بارها بارها بارها دیدم طرف اومده جریان تعرض یا تجاوز که برای خودش یا نزدیکانش پیش اومده گفته اینجا بعد باز هم پاچه خواری مردا رو میکنن

کلا تو همه مسایل 

طرف شوهرش زن صیغه کرده میگه همینه که هس، طرف میگه زیاد گیر میدادی حتما کم گذاشتی شوهرو فراری دادی جذاب باش س..سی باش لوندی کن سکوت کن تا عن‌آقا برگرده 

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

تو زن ستیزی بعضی از نی نی سایتی ها شکی نیستولی این داستان پ ج کلا مشکوک میزنه

نمیزنه نتزس از شما بخاری بلند نمیشه کسی نمیخواد حواس شما رو پرت کنه مثلا حواستون بود چیکار کردید

تو بقیه کشور ها مده که طرف با رضایت خودش میره خونه طرف بعدش که تموم شد شکایت میکنه و از طرف پول میگی ...

عزیزم اینجا ایرانه نه کشور های دیگه پزشک قانونی هم فرق تجاوز و رابطه ساده رو میدونع نمیخواد شما باهوش باشی