2777
2789
عنوان

مهاجرت خانوادگی کدوم کشور پیشنهاد میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 304 بازدید | 34 پست
آره خیلی شانس میخواد خیلیا هم اینجوری رفتن البته اگه دوست داشتی میتونی شانستو امتحان کنی

موسسه خوب میشناسی پیششون ثبت نام کنم؟ 

چندمیلیون میگیره برای یه ثبت نام

چه زیبا گفت بروسلی:  آرام باش، هرکس بتواند تورا عصبی کند ارباب تو میشود. بگذار ارام بودن بزرگترین قدرت تو باشد. 

موسسه خوب میشناسی پیششون ثبت نام کنم؟ چندمیلیون میگیره برای یه ثبت نام

لازم نیست به موسسه ای پول بدی کلی آموزش ثبت نام تو یوتیوب و اینا ریخته فقط باید وارد سایت ثبت نام لا تاری بشی و اطلاعاتشو وارد کنی تا پارسال که رایگان بود اما امسال یک دلار واسه ثبت نام گذاشتن همون یک دلار و تو سایتشون باید پرداخت کنی فقط

زودتر اقدام کن تا ۱۲آبان ثبت نامش وقت داره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

لازم نیست به موسسه ای پول بدی کلی آموزش ثبت نام تو یوتیوب و اینا ریخته فقط باید وارد سایت ثبت نام لا ...

عزیزم خب برای پرداخت یک دلار باید حساب پی پال داشته باشی. خودت نمیتونی پرداخت کنی. حساب بین المللی میخواد

چه زیبا گفت بروسلی:  آرام باش، هرکس بتواند تورا عصبی کند ارباب تو میشود. بگذار ارام بودن بزرگترین قدرت تو باشد. 

اهان فک کردم دارین حساب ولی میلیونی گرفتن دیگه زیادیه😅

نه بابا برای چی داشته باشم😂 معمولا کسایی که مهاجرت میکنن این حساب رو دارن یا بیزنس خارجی دارن چون اصلا برای باز کردن این حساب فکر کنم باید بری یکی از کشورای اطراف. توی ایران فکر نکنم بتونی این حساب رو باز کنی. ولی خب اره واقعا زیاده میلیونی بگیرن