2777
2789
عنوان

دعا نویسایی که دوس پسر و تبدیل به شوهر میکنن واقعا وجود دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 109 بازدید | 24 پست
واقعا فساد خیلی زیاده قبول دارم.ولی اگه به این راحتی میشه آدما رو به راه راست هدایت کرد و از فساد دو ...

ببین یعنی چی تو نذری دعا بریزن😂 این حرفت منطقی نیست 

نگا بحث ارادی نیست بخدا اینا مغزشونو شست شو دادن هوس های زود گذر ترجیح میدن به زندگی پایدار 

اینا که ذاتن اینجوری نبودن بخدا اوضاع جامعه و اینستا و هزار کوفت و زهرمار این طرز فکرو کرده تو مغزشون دین و ایمون رو که اصلا بیخیال انسانیتم یادشون رفته غیرت یادشون رفته بخداااا اینا رو یادشون میدن 

میگم اصلا الان طرف همه چی داره بهش میگی زن بگیر میگه هر کی ازدواج کنه بدبخت میشه ازززز بس اینو کردن تو‌مخشون 

بعدشم کسی که ازدواج میکنه انقد درگیر مسئولیتای و پیشرفت تو زندگیش میشه که اصلا از ازدواج پشیمون نمیشه مگر اینکه واقعا طرف مقابلش بداخلاق باشه یا نساز باشه نمبدونم متوجه حرفم شدی یانه 

داشتن مسئولیت و دغدغه بهتر از زندگی پوچ و بی هدف و هوس های زود گذره 

اخه طرف ميگه چرا خودم و زير بار مسئوليت ببرم چى بگم خدا به همه كمك كنه

خب همین دیگه غیرت نمونده واسشون شدن عین کافرا که بی غیرتن

خودتم دیدی که کافرا زندگیشون چجوریه ثبات نداره تداوم نداره

گیرم تا اخر عمر نخاست بره زیر بار مسئولیت اخر عاقبتش میشه چی ؟ 

هیچی تباهی 

اصلا مرد وقتی مرده که مسئولیت پاش باشه این جامعه یهدکاری کرده مردا مرد بودنو یادشون رفته

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ی حقیقتی رو بگم من ۱۴ سالم بود زنداییم اینطوری بود که برا داییم درست کرده بود

منم اینقد گشتم تا شمارشو پیدا کردم و بهش زنگ زدم بهش گفتم یکی رو تا حد مرگ دوس دارم برام ی چی درست کن شوهرم شه درست کرد هزینه شم دادم اون موقع ۵ میلیون شد خلاصه اون لحظه ای که گفته بود فلان کارو بکن این کارو بکن عذاب وجدان گرفتم و همه رو پرت کردم تو آب از پسر عمومم جدا شدم..

اگر گرد کسی بسیار گردی،گرچه بس عزیزی خوار گردی🎀در تلاش برای وکیل شدن🥰

منم به ته مجردی خوردم توهمین روز ها باید یه اقدامی کنم

باز خدا کنه حداقل بکیم شده به این طرز فکر برسه 

اخه تا کی مجردی و بی هدفی و تا کی زندگی پوچ

زندگی همینه وضع زندگیم همینه 

نمیگم مشکلات مادی نیست هست اما بیشتر کسایی که ازدواج نمیکنن بخدا بخاطر فسادیه که تو جامعه س بخاطر پولم نیست

ببین یعنی چی تو نذری دعا بریزن😂 این حرفت منطقی نیست نگا بحث ارادی نیست بخدا اینا مغزشونو شست شو داد ...

متوجه هستم. کاملا موافقم با حرفات. اینا رو از صدقه سر شستشوی مغزی ماهواره و رسانه داریم. مقابله باهاش کار فرهنگی میطلبه به نظرم. به نظرم شما که اینطور عقاید داری بهتره با آدم مذهبی ازدواج کنی کاری که من کردم. این افرادی که میگی حتی اگه به هر دلیل ازدواج هم کنن، سر تک تک اعمال و افکار مذهبی مسخره ات میکنن. الان آزادی معنیش شده ولنگاری ای که گفتی.

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)
باز خدا کنه حداقل بکیم شده به این طرز فکر برسه اخه تا کی مجردی و بی هدفی و تا کی زندگی پوچزندگی همین ...

متاسفانه خیلی ها از ازدواج فراری ان یا بخاطر یه انتخاب اشتباه جدو میشن میگن مجردی بهتره این یه باور اشتباهه

بخشیـבטآבماراحتـہامااعتماבکرבטבوبارـہنه

متوجه هستم. کاملا موافقم با حرفات. اینا رو از صدقه سر شستشوی مغزی ماهواره و رسانه داریم. مقابله باها ...

نه من دنبال ادم مذهبی نیستم واقعا دنبال ادم باغیرت و مسئولیت پذیرم دنبال کسیم که انسانیتو میفهمه 

من خودم مذهبی نیستم ولی تا حالا ندیدم کسی با اصول و انسانیت زندگی کرده باشه و زندگیش بد شده باشه 

متاسفانه خیلی ها از ازدواج فراری ان یا بخاطر یه انتخاب اشتباه جدو میشن میگن مجردی بهتره این یه باور ...

فراری بودنشونم بخاطر جویه که تو جامعه ایجاد شده وگنه مرد و پسر ایرانی ذاتش بی غیرتی نیست..!