2777
2789
عنوان

اگه همسرتون از لحاظ مالی تامین باشن و بگن

| مشاهده متن کامل بحث + 3196 بازدید | 162 پست
میشه ازت خواهش کنم پستما بخونی؟ خیلی نگرانم خیلی

خوندم عزیزم که جواب دادم 

اگر همسرت وضعش خوبه ساپورتت هم میکنه روحیه خودتم سازگار هست نرو سرکار این یع تصمیم شخصی هست که به شرایط و روحیه خودت برمیگرده 

مثلا روحیه من با کار بیرون سازگار نیست من کار خونه هم کم انجام میدم تازه چون اذم راحت طلبی ام ببین شما چطور هستی

من یه زن خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
پشیمون نیستی؟ پیش نیومده پول خودت رو بخوای یا پول نداره یا منت یا...

بعضی وقتا از شدت سختی بچه داری فکر میکنم اگر شاغل بودم اینهمه کار نداشتم(من چندقلو دارم)

زندگی بالا و پایین داره . یه روزهای بی پولی هم داشتیم ولی منت نه نذاشته 

ﻭ ﺑﻪ ﺳﺒﺐ ﺩﺭﻭﻏﻲ ﻛﻪ ﺯﺑﺎﻧﺘﺎﻥ ﮔﻮﻳﺎﻱ ﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺳﺖ ، ﻧﮕﻮﻳﻴﺪ : ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﺍم ، ﺗﺎ ﺑﻪ ﺩﺭﻭﻍ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺍﻓﺘﺮﺍ ﺑﺰﻧﻴﺪ [ ﻛﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﻠﺎﻝ ﻭ ﺣﺮﺍم ﺣﻜﻢ ﺧﺪﺍﺳﺖ ] ; ﻣﺴﻠﻤﺎً ﻛﺴﺎﻧﻲ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺧﺪﺍ ﺩﺭﻭﻍ ﻣﻰ  ﺑﻨﺪﻧﺪ ، ﺭﺳﺘﮕﺎﺭ ﻧﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺷﺪ .(١١٦نحل)                              دوجمله از  #مالکوم_ایکس"اجازه ندهیم کسی که به ما ظلم می‌کند قواعد بازی را تعیین کند"."اگر نفهمید آمریکا در دنیا چکار می‌کند، نمی‌توانید بفهمید در کشور خود چکار باید بکنید".

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکاراو میکنم حتی خودم میخوام برنامه نویسی و طراحی سایت و اینا رو ادامه بدم بازم بیکار نباشم اینو ت ...

اونک حل انجام بده چون دست خودته ولی کارمندی ک همه روزا هشت ساعت کار دیوونت میکنه

نمیدونم بگم؟

بله حتما بگو

بگو باشه من میترسم در آینده تامین نباشم

یه نفقه تعیین کنیم و اول هر برج برای کارای شخصیم به حسابم بریز

خونه و بچه ها و هزینه ها هم با خودت

❤️ فقط خدا و اهل بیت علیهم السلام ❤️

من همسرم از نظر مالی اوکیه یعنی در آمد من در مقابل همسرم چیزی نمیشه حقوق کلا واسه خودم اصلا خرج خونه ...

همین بغض شده ب گلوم

ولی میگم..ی ادم همه چی تموم پیدا نمیشه

خب خونواده بهم میخورن

منو میخواد

خونوادش خوبن 

خودش خوبه 

ظاهرش خوبه خسیس نیست اصن با خرج کردن و...مشکل نداره باشگاه خرید بیرون سفر پایه است

اما همین مشکله فقط

من فعلا دانشجو امنمیدونم چیکار کنم

بستگی به خودت داره 

من شغل و تحصیل و درامد همیشه برام اولویت بوده دوست دارم خانم خودم باشم 

به خاطرش خیلی زحمت کشیدم و موقعیت ازدواج هم از دست دادم 

ولی بابتش نه تنها پشیمون نیستم بلکه خوشحالم و راضی

بستگی به خودت داره واقعا 

خوندم عزیزم که جواب دادم اگر همسرت وضعش خوبه ساپورتت هم میکنه روحیه خودتم سازگار هست نرو سرکار این ی ...

واعی دقیقا عین منی عاشق استراحتم حالا بعضیا نمتنن بیکار باشن جنب و جوش میکنن😱

مثلا پارتنرم گف ازدواج کردبم ب جا حسابدار بیا کار کن اونم تو خونه من گفتم عمرا🤣

اونم همینو میگه🥲🥲بغضم گرفته میترسم واقعا

هرکار دوستداری بکن من جای تو نیستم !

من از ۱۸ کارمندی و کارگری رو تجربه کردم فهمیدم ب جایی نمیرسه ادم اما کار تو فرق داره اونو انجام بده منم شرایط تورو داشتم میرفتم دنبال علاقم زبان کامپیوتر یاد میگرفتم اما ت وقت اضافم