2777
2789
عنوان

اگه همسرتون از لحاظ مالی تامین باشن و بگن

| مشاهده متن کامل بحث + 3193 بازدید | 162 پست
همین شعلی که تو خونه میتوتی داشته باشی کلی درآمد توشه ...خیلی خیلی بیشتر از حقوق رسمی اداره...ببین ف ...

جای پیشرفت نداره مغازه داره تا اخرم همینه

ماهی ۱۵ رو بگه ام بنظرم پس فردا باز حرفش عوض میشه

بعد بیمه ام فک کنم تامین اجتماعی میریزه و خونه ام ی جا واسه باباشه میخواد بسازه...ینی همه چیش از باباشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب الان شغلي نداري و تصميم گيري برات راحت ترهمگر اينكه توي رشته اي درس ميخوني ك اينده كاريش تضمين و ...

کلاااااا حرفش ی کلمه اس یا من یا درس و شغل و مستقل بودنت

اسی جانم هر فردی بر اساس شرایط خودش سبک زندگیش و موارد مختلف نظر میدهدر نهایت خود شما مهمی که با کدو ...

راثتش نمیتونم هیچ جوره بپذیرم ته ته کارم خونه داری باشه نمیخوام ۵۰سالگی بگم ته دستاوردم ازدواج بود؟ دلم نمیخواد برا هزار تومن گیر باشم ک ببینم بهم میده یا عشقش نمیکشه دلم نمیخواد پس فردا بچم چیزی بخواد ازم من نتونم بگیرم چون پول ندارم همهههه این فکرا تو سرمه و قلبم گرفته

راثتش نمیتونم هیچ جوره بپذیرم ته ته کارم خونه داری باشه نمیخوام ۵۰سالگی بگم ته دستاوردم ازدواج بود؟ ...

ببین این مواردی که گفتی رو با همون برنامه نویسی تو خونه هم میتونی بهشون برسی و پول دربیاری

چیز دیگه ای نیست که دوست داشته باشی بهش برسی؟

مثلا مدیر یه شرکت بشی استارتاپ خودت رو راه بندازی یا شرکت بزنی نامبر وان بشی تو رشته خودت با افراد مطرح و فعال حوزت کار کنی پیشرفت علمی و کاری زیادی داشته باشی و در کنار همه اینا به پول نسبتا خوبی برسی

یا حتی مهاجرت کنی به کشورای دیگه

ببین ازدواج مسئله ای هستش که به کل ایندت مربوطه پس به نظرم باید اول همه قبل ازدواج مسیرشون رو مشخص کنن بعد با شخص مناسب ازدواج کنن

و اینکه همه چیز پولدار بودن فرد مقابل نیست خاله من هم شوهرش خیلی خیلی پولداره ولی اصلا از زندگیش لذت نمیبره اونم خونه داره دوست داره کار کنه واقعا اصلا شوهرش همدل و همراه نیست 

جای پیشرفت نداره مغازه داره تا اخرم همینهماهی ۱۵ رو بگه ام بنظرم پس فردا باز حرفش عوض میشهبعد بیمه ا ...

پس من جای شما باشم اصلا  قبول نمی کنم..خیلی ریسکیه اینجوری.به نظرم بعدا حتما پشیمون میشی.یه جوری گفته بود که بشین تو خونه و عشق و حال کن که فکر کردم خودش وضعش خیلی خوبه و همه جوره تامینی ...

تو مگو همه به جنگند و زصلح من چه آید                               تو یکی نه ای،هزاری تو چراغ خود برافروز                                                                                                                                                       که یکی چراغ روشن ز هزار مرده بهتر                                      که به است یک قد خوش ز هزار قامت کوز