2777
2789
همقدیم اون وقت چجوری پاشنه بلند میپوشی؟ من با ۱۶۸ یه بار پاشنه ۵ سانت پوشیدم انقدر بهم گفتن نردبان س ...

منم پاشنه بلند میپوشم خیلی احساس بلند میکنم بدم میاد🤣ولی قد بلند خوبه

یک عدد دختر زبروزرنگم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همقدیم اون وقت چجوری پاشنه بلند میپوشی؟ من با ۱۶۸ یه بار پاشنه ۵ سانت پوشیدم انقدر بهم گفتن نردبان س ...

عزیزم لاغری ؟ اگه لاغری دراز دیده میشی ولی اگه تپل باشی یکم قشنگ میشه 

🥰🤗 عاشق این دوتا استیکرم

تو دل برویی تو

مرسی عزیزدلم ولی اعتماد به نفس ندارم همش از خودم ایراد میگیرم🤦‍♀️مثلا دوس داشتم چشام رنگی بود آخه اصلا مشکی نیستم ولی چشام تیرس باید رنگی میشد خببببببب😂یا دوس داشتم موهام پر و لخت بود از فر بدم میاد😩دوس داشتم اسکینی بودم و قدم ۱۷۰ بود🥺

یک عدد دانشجوی ارشد روانشناسی هستم و خیلی خوشحال میشم وقتی میتونم تو یه سری مسائل و مشکلات کمکتون کنم و بهتون مشاوره بدم🥰ولی متاسفانه واسه زندگی خودم نمیتونم روانشناس خوبی باشم و به کمک و راهنمایی‌های بقیه نیاز دارم😔چندوقتیه خیلی حالم بده اصلا نمیدونم یهو چیشد که اینجوری شد فقط میدونم دیگه نمیتونم از ته دلم شاد باشم و بخندم…تو بدترین دوران زندگیم گیر افتادم و تو اوج جوونیم دارم پیر میشم…لطفا واسه رو به راه شدن زندگیم برام صلوات بفرستید و دعام کنید دوستان😭🙏
کجدال جنر با پاشنه اینقدره عزیزم قد اصلیش ۱۷۵ عه

گوگل زده 180 کندال جنر ؛ اصلا قد رو با پاشنه حساب نمیکنن

پاشنه 10 سانتی میپوشه میشه 190

زن ترامپ هم 180 خوش هیکله

دین من=انسانیت :)                                                       با افتخار فراوان لرم🤌🏻✨️🫀

مرسی عزیزدلم ولی اعتماد به نفس ندارم همش از خودم ایراد میگیرم🤦‍♀️مثلا دوس داشتم چشام رنگی بود آخه ا ...

من اسکینی ام اصلا دوس ندارم

چشم مشکیا جذاب ترن

یک عدد دختر زبروزرنگم

۱۶۵ببینا نیای الکی بگی نه خوبه و فلان زیر زمینم من میرم بیرون همه از من بلند ترن

متوسطه قدت کوتاه نیستی

دین من=انسانیت :)                                                       با افتخار فراوان لرم🤌🏻✨️🫀