2777
2789
عنوان

چقدر زندگی با بچه سخته

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 40 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگر ناخواسته بوده که دیگه خواست خداس و توانش رو میده ان شالله به سلامتی باشه

خدا خواسته بود ولی خیلیا رو دیدم خودشون میخوان به هرحال شرایط همه ی جور نیست.من تنبلم ولی خیلیا هستن با ۳ یا ۴ تا بچه خیلی هم باحوصله ان به همه کاراشون هم میرسن

فقط 19 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خدا خواسته بود ولی خیلیا رو دیدم خودشون میخوان به هرحال شرایط همه ی جور نیست.من تنبلم ولی خیلیا هستن ...

منک خودم اصلا حوصله بچه داری ندارم

آهای زندگی من از تو قووووووووووی ترم 🌿
چرا بترکه نوزاد چیکار میکنه مگ ب شوهرت بگو لبلساشو خودش جمع کنه تو بیشتر استراحت کن

نه خب نمی‌ذاره کارامو بکنم یه شام پختن سه ساعت طول می‌کشه هی گریه می‌کنه مجبورم زیرشو خاموش کنم بیام پیشش یا حموم نمیتونم برم باید یکی بیاد نگه داره خونه تمیز میکنم چند بار باید بیام ساکتش کنم شیر بدم همه چی که لباس شوهر نیس

دیگر تنها،گریه حالم را می داند...از عشق،دلتنگی هایش می ماند...