لطفاً وقتی درخواست دوستی میدید کارتون رو برام تو یه کامنت بگید تا قبول کنم سوالی درباره کنکور داشتید بپرسید. لطفاً وقتی فحش میدم بهم گیر ندید اگه نگم سکته میکنم❤️
چه مشاور دانایی😂دندون شیراز رتبت باید زیر ۱۳۰ باشه
۶ میلیون پول انتخاب رشته رو گرفت البته
اسمشو بگم بد میشه
لطفاً وقتی درخواست دوستی میدید کارتون رو برام تو یه کامنت بگید تا قبول کنم سوالی درباره کنکور داشتید بپرسید. لطفاً وقتی فحش میدم بهم گیر ندید اگه نگم سکته میکنم❤️
مشاور و کلاسو نداشتمآزمونم نداشتماز هر درس یه منبع خوب داشتم فقط
کلاسو مشاور سال پیش داشتی این یعنی راهی ک یبار رفتی و ازش تجاربی داری فرق داره با کسی که صفر مطلقه
منطقی محور✅️نه موج محور❌️خانوما من عصبانی نیستم، فقط بعضی وقتا جدی ام.. خودتون تو ذهنتون برای پیامام ایموجی بذارید که از حالت خشم در بیاد شما ناراحت نشین😂🎀. ولی آقایون ناراحت بشن.🚫درخواست دوستی نمیپذیرم
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
شما سال دومت بوده دیگه درسته؟من هی حس میکنم تمام درسا عین آوار رو سرمهدبیرا دهنمو سرویس کردمنه به بو ...
بله
مدرسه رو کلا بپیچون
کار نهایی ها با روزی ۱ ساعت و نیم مطالعه از همین الان در میاد
بقیه تایم و تزریق کن به تستی و اختصاصی
کلاسو مشاور سال پیش داشتی این یعنی راهی ک یبار رفتی و ازش تجاربی داری فرق داره با کسی که صفر مطلقه
بخدا اگه حتی یه تست یا یه کلمه یادم بود از کلاسا
مشاورمم که تبر بود
همه اینا بهانس
من بهمن پایه بدی نداشتم
ولی کسی که حتی صفر صفره هم الان شروع کنه میتونه
میخوام شیمی و فیزیک و ریاضی به جزوه استاد اکتفا کنم اما برا زیست پینوکیو بگیرم خوبه؟و برا نهایی چه ک ...
نه اکتفا نکن
باید حداقل یه کتاب واسه هرکدوم کار کنی و آزمون بزنی
برای زیست هم پینوکیو به عنوان اولین منبع بهترینه
چون نه اونقد کشکه نه اونقد سخت
سطح معقول مثل کنکورو داره
پاسخنامشم اشتباه نداره و مبهم نیست
حس کردم اشتباه میکنم ولی رفتم تاپیکاتو دیدم که اذر۱۴۰۳ هنوز داشتی درصد قلمچی میذاشتی
یه حاشوهر داری با خانواده شوهر درگیری بعداً تبدیل میشه به دوست پسر
روزانه از ظرفیت شش تا تاپیک تم استفاده کردی
رویا فروشی نکن حق الناس میاد رو گردنت
یه بار تو یه مجلسی یه گوشه نشسته بودم و حوصلم سررفته بود یه خانم انرژی مثبتی اومد پیشم و بدون مقدمه بهم گفت چه دختر خوشگلی چه صورت قشنگی و رفت اون جمله یه حس مثبت و رنگی رنگی بهم القا کرد که توطول بیست سال زندگیم تاحالا نچشیده بودمش و هنوزم وقتی بهش فکر میکنم قلبم اکلیلی میشه وهمون چند تا کلمه معمولی منو اون شب تبدیل کرد به یه دختر پرانرژی و شاد.از اون شب به بعد تصمیم گرفتم منم همین حس مثبتو به اطرافیانم بدم و خجالت و تکبرو بزارم کنار و هرکسی که در نظرم یه نکته مثبت داشته باشه بهش یادآوری کنم و بگم که چقدر خاصش کرده شاید تونستم منم همین حس نابو بهش بدم😍❤️