2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه دایی دارم با صد من ریش و هیبت برای خانومش پیشی میشه 😒😐

حالا شوهر من برعکس ببینی میگی روزی صد بار واسه خانومش پیشی میشه اما یه هیبت و غروری داره که بیا و ببین

شآیَد زَبوُنَم روٰ کُنتُرُل کُنَم وَلی طَرز نِگآهَم اَز صَدتآ فُحش بَدتَرِه

پدرم بزرگم خان هست و چنتا زن دارهاز بچگی توی شهرمون اینجوری شده۱۵ تا دایی دارم همشون کشتارگاه قصابنگ ...

وا کمتردروغ بگو.   خان وچنتا زنو😐۱۵ تا قصاب دیگه شغل قحط بود. بعدینی هرروز گوشت قرمز کباب میکنید.  بخاطر گرونیش نمی‌گم ها  کی میخوره هرروز.    روتین هفتگی لرا در اصل اینه نژیاو، حلیم ،ترخینه، آبگوشت ،سیب زمینی ،کباب. هم اون لابه لا   قپی. نیا داداشم

میشه بادلای پاکتون برای عاقبت بخیریم و خوشبختیم یه صلوات بفرستید ...الهی که نیت خیرت ۱۰ برابرش برگرده به زندگی خودت 
حالا شوهر من برعکس ببینی میگی روزی صد بار واسه خانومش پیشی میشه اما یه هیبت و غروری داره که بیا و بب ...

مادر خدابیامرزم  می‌گفت برای دوست داشتن خانومت باید غرور مردونه بزاری کنار

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید .

گوشت و مرغ خریدن ربطی به پول نداره؟؟؟؟فکر کنم بقیه کاغذ پاره میدن گوشت میخرن فقط واسه ما پولیه😂😂

این یه مورد خاصه

اون منطقه سیستم غذاییشون گوشته

چون دامداری زیاده

تو باغ زندگی فقط یه تک‌گله اونم من

وا کمتردروغ بگو. خان وچنتا زنو😐۱۵ تا قصاب دیگه شغل قحط بود. بعدینی هرروز گوشت قرمز کباب میکنید. ...

دروغ ندارم

پدر بزرگم علی محمد شمس آبادی خان طایفه شمس آبادی اهواز هستن 

۵ تا زن دارن که البته بعضیاشون فوت کردن

شغل خانواده مادری جد در جد قصاب هست و تو بازار عامری اهواز مغازه دارن

و خب بلع به مزاجشون گوش میخورن

شما هم ناراحتی بگو بیشتر برات توضیح بدم مردم رو دروغگو فرض نکنید 

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید .

دروغ ندارمپدر بزرگم علی محمد شمس آبادی خان طایفه شمس آبادی اهواز هستن ۵ تا زن دارن که البته بعضیاشون ...

باشه  حالا.  خداحفظتون کنه

میشه بادلای پاکتون برای عاقبت بخیریم و خوشبختیم یه صلوات بفرستید ...الهی که نیت خیرت ۱۰ برابرش برگرده به زندگی خودت 
باشه حالا. خداحفظتون کنه

سپاس همچنین