2777
2789
عنوان

داداشم دوست دختر داره می‌خوایم زن بگیریم براش🤷🏻‍♀️🤦🏿‍♀️

| مشاهده متن کامل بحث + 924 بازدید | 59 پست
عزیزم بعضیا میان از عشق در یک نگاه میگن...دو ماه ک جای خود داردبه هر حال بنظرم اول با داداشت در میون ...

فعلا هیچی نشده

نمیدونیم بهش بگیم یا نه

شاید دلش پیش کس دیگه باشه خب

شما خواهرانه برو با برادرت صحبت کن ببین رابطش با اون دختر در چه حد بوده و الان تمایل داره با این خانوم جدید آشنا بشه یا نه؟

شاید اصلا رابطش با پارتنر سابقش اونقد جدی نبوده

در کل باید با خودش صحبت کرد تا فهمید!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما خواهرانه برو با برادرت صحبت کن ببین رابطش با اون دختر در چه حد بوده و الان تمایل داره با این خان ...

خواهر داداش من اصلا درمورد این چیزا بدش میاد باهاش صحبت بشه

میگم راهی هست از فضای مجازی و رفتاراش بفهمم؟غیرمستقیم

کاش با برادرت حرف بزنی قبل اینک اتفاق جدی بیفته

عزیزم شوخی میکنی🥴

معلومه قرار نیست اتفاقی جدی بیوفته تا خودش نخواد!سوال من این بود آیا به نظرتون رابطه ش با اون دختر تموم شده که این موضوع رو بهش بگیم یا نه

متاسفانه منظورم رو بد رسوندم همه حمله کردن

خواهر داداش من اصلا درمورد این چیزا بدش میاد باهاش صحبت بشهمیگم راهی هست از فضای مجازی و رفتاراش بفه ...

چه عجیب..بهترین کار همون صحبته آخرش که چی 

نه عزیزم فک نمیکنم راهی باشه بفهمید 

درود بر شما عزیز دلم امید وارم حالتون خوب باشه 🥰🤲

چون دیدیم تایپک جالبی هستش گفتم شاید نظر من کارساز باشه 

از نظر روانشناسی آقایون بعد از اتمام رابطه حداقل باید ۴ الی ۶ ماه بعد رابطه عاطفی جدیدی رو شروع کنن چون اون تایم فرجه هستش برای آپدیت مغز و قلب برای شروع یک تنش عاطفی دیگه 

عزیز دلم خواهر مهربون با توجه به ویژگی های که از ایشون گفتید مخصوصا گذاشتن استوری های غمگین علاوه بر روحیه غمگین و ناراحت نشون دهنده عدم تعادل احساسات و کامل نبودن بلوغ حسی هستش باتوجه به اینکه گفتید آدمی هم نیست که به فکر ازدواج باشه پس الان اصلا وفت مناسبی برای ازدواجشون نیست ایشون باید خودشون بیان و بگن که برای من فرصت ازدواج مطرح کنید نه اینکه شما خودتون براشون نپرسیده کاری انجام بدبد قشنگم😁

سعی کنید مادر گرامی رو متقاعد کنید که ایشون فعلا شرایط ازدواج ندارن عدم آمادگی در ازدواج هم نشون دهنده پایدار نبودن زندگی هستش 

پس اگر خودتون و داداشمون و مادرتون رو دوست دارید اجازه ندید که برادرتان با اون دختر خانم ازدواج کنن حداقل فعلا نه 

برادرتان رو هم پیش تراپیست ببرید تا مبادا بعد ها این رابطه نافرجام تاثیر بدی توی زندگیشون داشته باشه 

ممنونم ازتون که تا انتها خوندید🥰🙏

💕 اگر حرفی زدم که کمکت کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیر شدنم یه صلوات بفرستی ...🙏⁦

اول برو بهش بگو چرا ناراحته چرا استوری دپ میذاره 

بعد اگه مطمئن شدی که کسیو میخواد ولش کن 

اگه مطمئن شدی موضوع مهمی نیست بهش بگو 

اما بگو اجباری در کار نیست خودت میدونی 

به خونواده دختر بگید کمی به ما زمان بدید تا بهتون بگیم