2777
2789
چ فایده 🤦🏻‍♀️کاری ک نباید میکردمو کردم ولی خب خداروشکر رابطه اونجوری نداشتیم

خداروشکر نداشتی ..بزار کنار این آدم سمی رو .

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

پس خوب کردی ،خدای من این اصلا عقل نداره تمومش کن بعید نیست تو عقد اگر بحثی پیش اومد بره ب همه بگه ما ...

هر کاری میکنم ک بره ول نمیکنه الان خداروشکر سرسنگین شده

یروز جنازمو رو دوشتون میزارم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دگ تمام سعیمو میکنم،میترسم بعد جدایی عکسامو پخش کنه باس یجوری رفتار کنم ک خودش نخواد دگ ادامه بده

خو چه جوری ؟؟

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

خو چه جوری ؟؟

بهش گفتم یه خونه ب نامم کن انقد چونه زد تا اخر قبول کرد شرط ضمن عقد کنه تا فلان تاریخ انجامش بده ولی مامانش بعد شنیدن این ماجرا کلن با ازدواجمون مخالفه مطمئنن رو مخش کار میکنه

بهش گفتم یه خونه ب نامم کن انقد چونه زد تا اخر قبول کرد شرط ضمن عقد کنه تا فلان تاریخ انجامش بده ولی ...

به نفع تووو .بگو تا خونه به نام من نکنی شرعی و رسمی اونم قبل عقد خبری از عقد نیست .من تو رو خیلی دوست دارم اما مامانت مانع عشق ماست ..خررش کن کاری کن عکساتو از گوشیش پاک کنه ..بگو ما داریم عقد میکنیم من میترسم عکسام بیفته دست کسی آنقدر که گوشیا هک میشن جدیدا پاکشون کن ممنون 

به نفع تووو .بگو تا خونه به نام من نکنی شرعی و رسمی اونم قبل عقد خبری از عقد نیست .من تو رو خیلی دوس ...

این عکسارو نگه داشته بعنوان اهرم فشار استفاده کنه خودش گرگ وال استریته مطمئنن نمیشه مخشو زد مگ اینک گوشیش بیوفته دستم پاکش کنم،یه خونه داره مسکن مهر درحال ساخته تا یه سال دیگه بنامش میکنن قراره بنویسه هروقت بنامش کردن مثلن تا فلان تاریخ بنام میکنه،این حرفی ک زدیو بهش گفتم دو روز تمام انقد چونه میزد ول هم نمیکرد مجبور شدم این شرطه رو بزارم ولی خب بازم براش سنگین تموم میشه احتمالن همه ی خانوادش مخالفن مخصوصن مامانش ازون مدلاس ک میگ شیرمو حلالت نمیکنم

این عکسارو نگه داشته بعنوان اهرم فشار استفاده کنه خودش گرگ وال استریته مطمئنن نمیشه مخشو زد مگ اینک ...

به نفع تو که نباید جلو

دقیقن

تامام ..