2777
2789
دقیقا چرا اینجوری بنظرت پسری که دختریو دوست داشته باش اینجور عکسها ازش میخاد،

قطعااا نمی‌خواد .پسری دختری رو بخواد مستقیم میاد خواستگاری نه که بگه عکس بده بعدم نود بده بعد بیا خاک بر سری  تا عشقتو بهم ثابت کنی 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والله همه جا میگن حتی عکس لختیتونم تو گوشی شوهرتون نباشه معلوم نیست چه اتفاقی بعداً بیفته این که دیگ ...

حق واقعن من خیلییی اشتباه کردم اسکل ب تمام معنام

یروز جنازمو رو دوشتون میزارم

قطعااا نمی‌خواد .پسری دختری رو بخواد مستقیم میاد خواستگاری نه که بگه عکس بده بعدم نود بده بعد بیا خا ...

ماهم همو دیدیم میگه دوست دارم منم گفتم منم دوست دارم گف عکس بده تا ثابت بشه گفتم میخام ثابت نشه

هنو عقد نکردیم فقد نشون گذاشتیم

خوب کردی نرفتی باهاش بیرون ..از الان خیلی زیر نظرش بگیر  چندین ماه رفت و آمد کنید بعد عقد .قبل عقدم بهش بگو رابطه بی رابطه ..ما قاعده و قانون داریم .که اگر آدم ناتویی دراومد راحت بدون کثیف کردن شناسنامه ت طلاق بگیری 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

حق واقعن من خیلییی اشتباه کردم اسکل ب تمام معنام

دیگه تجربه شد برات که اشتباه نکنید 

نامزدته ک اشکال نداره دو سه ساعتی بعد از ظهر برید

محرم نیستیم هنو ،ادم درستیم نیس چن روز پیش ک دعوامون شد گفتم میخا تموم کنم رابطه رو میگف مامان و اجیات میدونن همو بوسیدیمو ..

نامزد اسمی

اوهوم

خوب کردی نرفتی باهاش بیرون ..از الان خیلی زیر نظرش بگیر چندین ماه رفت و آمد کنید بعد عقد .قبل عقدم ...

دقیقن ادم درستی نیس ن خودش رابطه زو تموم میکنه ن میزاره من تموم کنه مص کنه چسبیده

ماهم همو دیدیم میگه دوست دارم منم گفتم منم دوست دارم گف عکس بده تا ثابت بشه گفتم میخام ثابت نشه

وا .چه مسخره ..میگفتی مگه اداره کارگزینی کار می‌کنی عکس میخوای ..مردای. لاشی کاافیه بفهمن به حسی بهشون داری سریع دنبال سکسننن 

محرم نیستیم هنو ،ادم درستیم نیس چن روز پیش ک دعوامون شد گفتم میخا تموم کنم رابطه رو میگف مامان و اجی ...

پس خوب کردی ،خدای من این اصلا عقل نداره تمومش کن بعید نیست تو عقد اگر بحثی پیش اومد بره ب همه بگه ما فلان رابطه رو داشتیم

همیشه پایان شب سیاه و تاریک ،سپیده دم است

دقیقن ادم درستی نیس ن خودش رابطه زو تموم میکنه ن میزاره من تموم کنه مص کنه چسبیده

خیلی راحت به خانواده ت بگو آدم درستی نیست بیرون با دختر دیدیش تو ماشین و فلان ‌بعدم شیک و مجلسی وسایلایی که برات خریدن با اسنپ بفرست براشون 

کم نیست تو سایت که دختر تو نشون نشانه های عوضی بودن طرف رو دیده اما ادامه. داده تو عقد باکرگیشم گرفته و طرف دیگه خیانت و لاشی گریش علنی کرده