2777
2789
عنوان

کسی ماشین ثبت نامی از سایپا گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 144 بازدید | 35 پست
وای مگه میشهههه🫢خسارت نمیدن بهتون؟ماشینتون چی بوده

ساینا 

خسارت رو فکر کنم اخر بدن

و اگر از شما در مورد شانس پرسیدند بگویید از بین چهار هزار دین در دنیا من؛ مسلمان وشیعه و عاشق( علی (ع)) ب دنیا آمده ام 💞💞غدیری ام❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر باید بگذره تا شامل خسارت بشه؟؟؟واقعاً اشتباه کردم پارسال از بازار آزاد می‌خریدم ۱۰۰ میلیون هم س ...

یه روزم از تاریخ تحویلش بگذره شامل خسارته

بی نماز کسی هست که در برابر ۸۴ آیه قران کریم ایستاده است . بی نماز کسی هست که خداوند متعال در شبانه روز ۵ بار او را صدا میزند و او جواب نمیدهد .😓

حدود2ماه تاخیر دارن اکثرا 😁فاکتورشدین؟

نه بابا هییییچیییی

هفته پیش فقط یه پیامک اومد برید محل سکونتتونو تایید کنید وگرنه بیمه نمی‌زنیم😒

کو بیمه کو ماشین😂🤦🏻‍♀️

همیشه لحنم آروم و مهربونه و اکثر وقتا شوخی میکنم،پس فکرای بد نکن🙆🏻‍♀️🩷‌

یه روزم از تاریخ تحویلش بگذره شامل خسارته

حالا اگه همون خسارتم بدن خوبه😬

سر اونم باید نازشونو بکشیم فک کنم

حدود2ماه تاخیر دارن اکثرا 😁فاکتورشدین؟

من اینقد واسه این ماشین ذوق داشتم از یه سال پیش تا الان همش منتظر مهر ماه بودم که ایول ماشینمو میگیرم😐😂💔

یعنی یجوووورییی ذوقم با آسفالت زمین یکی شده که دیگه اصلا علاقم به ماشینم از بین رفت🤣

نه بابا هییییچییییهفته پیش فقط یه پیامک اومد برید محل سکونتتونو تایید کنید وگرنه بیمه نمی‌زنیم😒کو ب ...

تایید کردین؟؟ خب اینو باید همون اول میزدید تا تاخیر الکی نخوره

از کجا میدونید فاکتور نشدین؟

تایید کردین؟؟ خب اینو باید همون اول میزدید تا تاخیر الکی نخورهاز کجا میدونید فاکتور نشدین؟

تأیید بود از قبل 

دیگه گزینه ای واسه تایید و اینا نداشت

تماس گرفتیم...

گفتن ماشین نداریم که بدیم🌚🌚اول گفتن رنگ ماشینو عوض کنید 

بعد تا خواستیم عوض کنیم گفتن اونم تموم شد 

من اینقد واسه این ماشین ذوق داشتم از یه سال پیش تا الان همش منتظر مهر ماه بودم که ایول ماشینمو میگیر ...

سایپا از عمد با تاخیر میده😂میگه مردم با ذوق منتظر ماشینن، بعد ماشین میدن بدتر میخوره توی ذوق مردم😂میگه وقتی ذوقشون خوابید ماشینو بدیم

سایپا از عمد با تاخیر میده😂میگه مردم با ذوق منتظر ماشینن، بعد ماشین میدن بدتر میخوره توی ذوق مردم😂 ...

This is Elon Musk😂😂

تأیید بود از قبل دیگه گزینه ای واسه تایید و اینا نداشتتماس گرفتیم... گفتن ماشین نداریم که بدیم🌚🌚او ...

بروتوسایت ببین درکدوم مرحله ای

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖