2777
2789

الان تو تاپیک اون کاربریم یه نفر دعوام کرد رفتم اتفاقی تاپیکاشو دیدم ببینم از چه مشکل روانی رنج میبره یه دیالوگ داشتن با خر بوریدان دقیقا نشون میداد که این کاربریا یکی هستند 

اون ترنج بانو همون که میگه آلمان هستم امضاش زلف سیاهو و اینجور چیزیه 

ببخشید نمیتونم اسکرین بذارم

ولی خودم به حدسم مطمئن شدم 

اگه خوشتون نیومد بترکونید تاپیکو 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بااونا کاری ندارم ولی بشدت اون خربوریدان دوس داره دیده بشه و خیلی طرف اونوریاس و اونقدر کم هوش بهتره بگم بی هوش که متوجه نیس کل سایت فهمیدن عقایدشو و به دروغ اسامی قرآن تو تاپیکش میزنه که خودشو مذهبی جا بزنه تعلیق نشه از اونور میاد میگه همجنسبازا خوش مشربن و من چندتاشونو دیدم خیلی خوب بودن بدتر از همه دو به دو باعث فتنه و درگیری بین کاربرا میشه ی مریض واقعا مریض 

خر بوریدان که خودش گفت همون کاربر اپرا هست

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش
من بااونا کاری ندارم ولی بشدت اون خربوریدان دوس داره دیده بشه و خیلی طرف اونوریاس و اونقدر کم هوش به ...

حتی تاپیکای دیگرانو علیه شون استفاده میکنه به نظرم رفتارش شبیه کولیا هست 

اولاش فاش عقایدشو میگفت الان یه ساله رنگ عوض کرده 

حالا شاید نباشی ولی همچین کاربرای بیکاری زیاد هست لفظ قلم صحبت میکنن معلوم نیست کی پشت گوشی نشسته

اره ولی دلیل ندارن یه نفر باشن. هزارنفر ادبیاتشون و طرزفکرشون شبیه من و ایشونه. اون زنه هم قسم میخورد من و اون خانوم یه نفریم درحالی که من اصلا نمیدونستم کی هست خربویدران بعدا باهاش اشنا شدم

اینو میدونم با اون کاربری های دیگه هم یکی هست

اپرا آدم نرمالیه

دیوانه و دلبسته ای اقبال خودت باش/سرگرم خودت عاشق احوال خودت باش/یک لحظه نخور حسرت آنرا که نداری/راضی به همین چند قلم مال خودت باش/دنبال کسی باش که دنبال تو باشد/اینگونه اگر نیست به دنبال خودت باش/پرواز قشنگ است ولی بی غم و محنت/محنت نکش از غیر و پروبال خودت باش/صد سال اگر زنده بمانی، گذرانی/پس شاکر هر لحظه و هر سال خودت باش