چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
من که با پسرم امروز باید عربی و زبانو ریاضی هم کار کنم🥴
چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من میجو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚
من که با پسرم امروز باید عربی و زبانو ریاضی هم کار کنم🥴
وااای که چقدر سخته
خداروشکر من این دوران و گذروندم
چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
خوش بحالتون 😝دعا کن برای منم به خوبی و موفقیت بگذره
هرچند دوران خردسالیش هم خیلی شیطون بود همشمیگفتم زودتر بگذره اما حالا پشیمونم دلم برای تک تک اون لحظه ها تنگ شده🥹
چه استراحت خوبیست در جوار خودم😊خودم،برای خودم،با خودم،کنار خودم🙃گفت ای موسی ز من میجو پناه/با دهانی که نکردی تو گناه/گفت موسی من ندارم آن دهان/گفت ما را از دهان غیر خوان. ماشاءالله لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ. ممنونم که این ذکرو برای حاجت روا شدنم خوندی🙏💚
خوش بحالتون 😝دعا کن برای منم به خوبی و موفقیت بگذرههرچند دوران خردسالیش هم خیلی شیطون بود همشمیگفتم ...
الان باز زیر نظر خودته
وروجکا بزرگ میشن مرموز میشن
هر دوره ای سختیا و نگرانیای خودشو داره
هر چی بزرگتر میشن بیشتر میشه
الان باز زیر نظر خودتهوروجکا بزرگ میشن مرموز میشنهر دوره ای سختیا و نگرانیای خودشو دارههر چی بزرگتر ...
آره واقعا،خوش بحال پدر و مادرایی که بچه هاشون از هر نظر بی دردسرن🫠