2777
2789
عنوان

عکس خونم خیلی کوچیکه

| مشاهده متن کامل بحث + 8597 بازدید | 175 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شهر ما خونه خیلی گرونه.یه ۸۰ متری توجای متوسط قدیمی ساز ۳ میلیارده.همینو داریم فعلا😅😅 تازه کلی هم ...

عزیزممم انشالا بزرگ بخری اما توی این وضیعت که صاحب خونه هستی عالیه دختر من که مستاجرم پدرم در امده با اینکه ۲ ساله خونه خودم امدم پیر شدم برای خونه دعا کن برام صاحب خونه بشم الان خانواده همسرم اینا میگن بچه منم گفتم تا صاحب خونه نشم بچه نمیخوام اونا هم بهم تیکه میندازن که نمیتونی خونه بخری اینا

چرا امضا منو خوندی فوضول

عزیزممم انشالا بزرگ بخری اما توی این وضیعت که صاحب خونه هستی عالیه دختر من که مستاجرم پدرم در امده ب ...

عزیز دلم انشاا...هر چه زودتر خونه دار بشید به امید خدا. گلم میشه اول یه خونه زیر ۶۰ متر مسکن ملی یا مسکن مهر تهیه کنید و کم کم بزرگش کنید. ماهم همینکارو کردیم. ولی خب خیلی طول کشید تا از مسکن مهر خارج بشیم.‌چندین سال طول کشید.‌ولی اونجا هم اوکی بود و من مشکل خاصی نداشتم.

حال دل من خوب نمیشود که نمیشود که نمیشود... میگذره...ولی ردش میمونه💔تو الان شیرینی یه محفلی👎👎👎
چی شد هنوز نیومده

ن بخدا سه ،۴ بار دیگم گذاشتم

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

عزیزممم انشالا بزرگ بخری اما توی این وضیعت که صاحب خونه هستی عالیه دختر من که مستاجرم پدرم در امده ب ...

ما دوتا بچه داریم دو سال مستاجر بودیم ورشکست شدیم اخه ماه ب ماه استرس اجاره خونه داشتم خیلی سخت بود

یکی از بهترین سریالایی ک دیدم سریال ترکی چوکور بوده البته فقط زیرنویس ،  😍                             وقتی یه نابینا درمان میشه          اولین چیزی ک دور میندازه عصاشه........                                                                                                                                                               میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو****                                 ❤️کار بر no aks هستم❤️   

عزیز دلم انشاا...هر چه زودتر خونه دار بشید به امید خدا. گلم میشه اول یه خونه زیر ۶۰ متر مسکن ملی یا ...

من مشهد میشینم بنظرت میشه با وام ازدواج اینا مسکن مهر خرید

چرا امضا منو خوندی فوضول

من که ندیدم انشالله پر از خیر و برکت وآرامش باشه براتون

بیاد پاک نمیکنم میزارم ی روز بمونه همتونو ریپلای میکنم من شرمنده شدم بخدا

نی نی یارا رسیدگی نمیکنن ک