2777
2789
عنوان

قبول دارین پسر نباید خوشگل و خیلی خوشتیپ باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1859 بازدید | 143 پست
بعد برام جالبه تو مجردی و احتمالا سنت کمه و اینقدرررر اصرار داری که مردا پاک و خوبن؟! تو رؤیا زندگی ...

از کجا میدونی مجردم؟نه من نمیگم همه ی مردا متعهد هستن 

حرفم اینه ادم خوب و‌بد و متعهد و خیانتکار داریم همه ی شکل نیستن ولی شما معتقدی همه ی شکلن و خیانتکار

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از کجا میدونی مجردم؟نه من نمیگم همه ی مردا متعهد هستن حرفم اینه ادم خوب و‌بد و متعهد و خیانتکار داری ...

من نگفتم همه!! میدونم مجردی چون طرز فکرت و حرف زدنت مثل زمانیه که خودم مجرد بودم 😬

من نگفتم همه!! میدونم مجردی چون طرز فکرت و حرف زدنت مثل زمانیه که خودم مجرد بودم 😬

قرار نیست شبیه شما باشم 

نظرم رو گفتم 

من دارم زنی رو دیدم متاهل ولی خیانتکار 

مرد دیدم هول و خراب 

برعکس هم دیدم ادم خوشتیپ و خوب و متعهد

ولی کسی ک تاپیک زده و بقیه معتقدن همه مردا خرابن

قطعا ادم‌خوب و بد همه جا هست 

شهدا اکثرا زیبا بودن،و خط قرمزاشون تو وصیت نامه نوشته شده که بهش عمل کردنشهدا که مال همین دوره زمونن ...

همه رو با مغز کوچیک خودشون میسنجن بقیه رو مسخره میکنن

همسر من با تمام مقام و مدرکی که داره خیلی مقید هست اصلا اون نور ایمان هست که چهره ی آدم رو قشنگ میکنه 

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

کجا هستید مگه تو اسلام منعی برای چندهمسری نیستا 😌

وقتی چیزی از اسلام نمیدونی طوطی وار تکرار میکنی

شما با افکارت و هول های دور و برت خوش باش

پیام نوشتاری با صحبت کلامی فرق داری اگه منظورم رو متوجه نشدی ازم بپرس من نه حسودی زندگی کسی رو میکنم نه بد کسی رو میخوام من به اندازه ی کافی خوشبخت و راضیم الحمدلله اگه چیزی بهت بگم برای راهنمایی هست نه تحمیل کردن در نهایت تصمیم گیرنده خودتی من برات نور آرزو میکنم تا دنیای اطرافم نورانی بشه.  این که بدون اینکه منو بشناسی از من و طرز فکرم بدت میاد مشکل تو هست نه من نمیدونم از چی آسیب دیدی که داری زخم خودت رو با درد دارن به من مرحم میکنی اما مطمئن باش تا زخم خودت رو درمان نکنی همیشه آسیب خواهی دید این چرخه تا درمان شدنت ادامه داره پس فکر درمان خودت باش نه آسیب زدن به دیگران 🇸🇦🇮🇷🇪🇬به لطف خدا ایرانی و مسلمانم ایران قطعه ای از بهشت با مردمی با قلبهای نرمالو🥰🥰اگه یه مادر پشت دخترش باشه هیچ کسی هیچ مردی هیچ مردی حتی پدرش نمیتونه به اون دختر ظلم کنه اگه دختری با وجود استعداد و توانی که داره نتونسته بدرخشه علتش فقط مادرش بوده که خوشی رو برای دخترش نخواسته چرا ؟؟؟ چون مگه گذاشتن من انجام بدم مگه من تونستم به خواسته ام برسم مگه من انسان نبودم و شروع میکنه به جنگیدن با دختری که خودش سختیش رو کشیده و ریشه ی دشمنی و زنان علیه زنان اینجاست لطفا به این چرخه پایان بدید.

قرار نیست شبیه شما باشم نظرم رو گفتم من دارم زنی رو دیدم متاهل ولی خیانتکار مرد دیدم هول و خراب برعک ...

شما و اون خانم دارید استثنا رو میگید ، ما میگیم اکثریت، چرا متوجه نیستید آخه ؟! لطفا ریپلای نکنید شما 10 سال دیگه حرف مارو متوجه میشید 

وقتی چیزی از اسلام نمیدونی طوطی وار تکرار میکنیشما با افکارت و هول های دور و برت خوش باش

احترام خودتو حفظ کن... ما نمیگیم همه خیانتکارن میگیم (اکثرا) اگه تو شرایطش قرار بگیرن اینکارو میکنن، حالا شما نمیخوای قبول کنی باشه قبول نکن این حقیقتو تغییر نمیده، منکه مجردم ولی بله دور و برم هول و متأهل های هول زیاد میبینم متاسفانه، مردایی که خیلی راحت به بهانه سرد بودن همسر یا مشکلات یا چیزای دیگه خیانت میکنن

شما و اون خانم دارید استثنا رو میگید ، ما میگیم اکثریت، چرا متوجه نیستید آخه ؟! لطفا ریپلای نکنید شم ...

یعنی شما که متاهل هستید فقط عقل دارین و میفهمین؟ خیلی از مجردا صد تا بهتر شما میفهمن نیازی به ۱۰ سال دیگه نیست

احترام خودتو حفظ کن... ما نمیگیم همه خیانتکارن میگیم (اکثرا) اگه تو شرایطش قرار بگیرن اینکارو میکنن، ...

احترام احترام میاره جانم

احترامت رو حفظ کن تا احترامت حفظ بشه 

شب خوش

ولی باید تمیز باشه

دیگه نه صلوات میفرستم نه دعا میکنم نه اسمتو میارم نه باهات حرف میزنم نه برات نامه مینویسم....چرا همه چی یطرفه باشه؟؟؟فقط من صدات کنم؟تو جواب ندی؟این رسمشه؟برو با همون بنده عزیزات که براشون کم نمیذاری.منم یه گوشه این دنیا زندگیمو میکنم تا .......

احترام گذاشتن و نذاشتن به ذات آدما بستگی داره... شما با تفکراتت زندگی کن...

شما هم با ذاتت

بوس بهت