2777
2789
عنوان

قبول دارین پسر نباید خوشگل و خیلی خوشتیپ باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1859 بازدید | 143 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خواجه نیستن یه چیزی دارن به نام ارزش و لولاونی که حلال و حرام سرش میشه شلوارشو هرجایی پایبن نمیکشه ه ...

خیلییییی کم هست این مورد که شما میگی، یوسف پیامبر هم به سختی مقاومت کرد چه برسه این چلغوزا 

نمی شه بگی چهره طرف این چیزا مهم نیست

چون اگه زشت باشه

تو خودت اذیتی

اینکه بگی هم اگه خوشگل باشه باهمه هست درست نیس

نه به خوشگلی نه به زشتی کسی که ذات نداشته باشه

چه خوشگل چه زشت بازم باهمه هس

بهم ثابت شده واقعا

منم همینو میگم ولی اینا میگن ن اصلا تو ی لیگ دیگه بازی میکنن

اینجا اکثرا ذات مردارو نمیشناسن و تو جامعه نیستن، بعدها متوجه میشن چه خبره، من میتونم اطراف خودم مثال بزنم از فامیل و دوست و آشنا آقایون باشخصیت و حتی مذهبی ، که متأهل هستن و به زن دیگه ای نخ میدن، کافیه زن پایه باشه با کله میرن سمتش

اینجا اکثرا ذات مردارو نمیشناسن و تو جامعه نیستن، بعدها متوجه میشن چه خبره، من میتونم اطراف خودم مثا ...

درود به شرفت یکساعت دارم توضیح میدم ولی میگن ن اینطور نیست انگار تو جامعه زندگی نمیکنن 

کاربر اقام 

باورت نمیشه پسرای زشت خیلی هول و لاشی ترن

بعضی از آقایونم‌ که مردانگی بالایی دارن اصلا نمیدونن  خوشگل و خوشتیپن 

برای من زیبایی مرد خیلی مهمه

گاهی اوقات زندگی کردن از شلیک به خود شهامت بیشتری می طلبد...آلبرکامو

یکی به من معرفی میکنی عزیزم از این یوسف ها لدفا 😅

شهدا اکثرا زیبا بودن،و خط قرمزاشون تو وصیت نامه نوشته شده که بهش عمل کردن

شهدا که مال همین دوره زمونن دیگه

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔