2777
2789
عنوان

فکر میکنم شوهرم یواشکی با خانوادش رفته تفریح

| مشاهده متن کامل بحث + 356 بازدید | 31 پست
اون کوتاه نمیادپر خشمم بخدا مگ چب ارش خواستم جز اینکه تنبلی نکنه تو نظافتش تو رسیدگی ب خودشاینک خساس ...

مردا هیچی بلد نیستن باید یادشون بدی ولی ن با دعوا 

بعدشم خودتو دست کم نگیر چرا قانع میشی ب اسپری فیک 90تومنی 

حالا ک میخای درستش کنی عادتش بده ب خرید چیزای برند 

ولی با سیاست 

بگو من تاحالا تو عمر جنس اشغالی مصرف نکردم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مردا هیچی بلد نیستن باید یادشون بدی ولی ن با دعوا بعدشم خودتو دست کم نگیر چرا قانع میشی ب اسپری فیک ...

اره همش اینو میگم بهش

مشکل اینه خودمم قراره حقوق بگیر شم نمیدونم الان اینه ب بعدش چی میشه

چه واکنشی نشون بدم الان فهمیدم دروغ میگه مدرکی ندارم ثابت کنم

هیچی واکنش نمیخواد شاید واقعا ذهنش نیاز به تفریح داره بذار همونجا استراحت کنه انقدم زنگ نزن بهش .وقتی اومد اگه مطمعنی رفته باخانواده تفریح بگو معلوم بود اونجایی نوش جونت .واکنششو بنگر 

البته این نظر منه خوددانی

لایک نکنید .توروخدا 
زندگی من همینقدر درهم برهمه...ت ماشین دعوامون شد قرار بود برن تفریح بمن نگفت کلا پاشد رفته

خب سر چی دعواتون شد؟

با این جور مردا نباید علکی بحث کنی. ماشاءالله کوچیکم نیستی. یک کم سیاست داشته باش. اگه فکر میکنی مسیری که رفتی اشتباهه با رفتار درست با عمل به موقع با حرف سنجیده درستش کن

بخدا میشه 

فقط جو اینجا اینطوری نیست و بهت تلقین میکنن خودتو بدبخت کردی

مادر فرزند پذیر💕با مردم زيبا سخن بگوييد تا پاسخ زيبا بشنويد .امیرالمومنین علیه السلام

چی میگی بابا دوستش که نیس شوهرشه نبودش و بی توجهیش هم عذابه

نمی دونم شاید من به این مرحله رسیدم هر جا میخاد باشه هر کار میخاد بکنه فقط منو اذیت نکنه باورت میشه فیلم بازی میکنم کنارش،  حتی عمیق ترین خوابم وقتی یه که تنها باشم

هیچی واکنش نمیخواد شاید واقعا ذهنش نیاز به تفریح داره بذار همونجا استراحت کنه انقدم زنگ نزن بهش .وقت ...

خب دفعه دیگ خوشش نمیاد بازم بدون خبر بره

منم میگم بدون خب  برم روستامون امروز چی

خب سر چی دعواتون شد؟با این جور مردا نباید علکی بحث کنی. ماشاءالله کوچیکم نیستی. یک کم سیاست داشته با ...

اصن نمی‌دونم چرا اینقد بی سیاستم زود داغ میکنم

ولی وقتی بارها ب زبون‌خوش گفتم برا نظافتش اهمیتی نداده دعوا کردیم چندان اهمیتی نداده

بر خرج مخارج یکم بهتر شده بازم نه اونقد هنوز

از کسایی که با شون رفته تفریح. پرسحو کن ،اصلا برو خونشون ببین هستند یا نه

زنگ بزنم خواهر شوهرم ب چ بهونه ای اخه هنو دیشب خونشون بودم و اینطور نیست زنگ بزنیم حال احوال کنیم

اصن نمی‌دونم چرا اینقد بی سیاستم زود داغ میکنمولی وقتی بارها ب زبون‌خوش گفتم برا نظافتش اهمیتی نداده ...

بجای دعوا بدون اینکه متوجه بشه عادتش بده به تمیزی 

لایک نکنید .توروخدا 
زنگ بزنم خواهر شوهرم ب چ بهونه ای اخه هنو دیشب خونشون بودم و اینطور نیست زنگ بزنیم حال احوال کنیم

الکی بگو چیزی جا گذاشتی....بگو‌شارژرم نیست خونه شما نیاوردم .به دروغی 

خدایا من از تو راضی ام تو هم نادیده بگیر .