2777
2789
عنوان

جنوبیا چقدر خوبن🥹🤭

368 بازدید | 32 پست

وای عاشقشونممم،من خودم جنوبی نیستم ولی جنوب زندگی میکنم توی شهر خودم آرامشی که اینجا دارم اصلا ندارم تا ۱۲ شب هم بیرون باشم احساس امنیت دارم،برقکار اومده با لهجه جنوبی حرف میزنه،مرده خیلی شوخه و خونگرم با بابام نشسته دارن راجب کارون و .... حرف میزنه😂،نشستن دارن صبحونه میخورن با بابام میگن می‌خندن که کارو شروع کنه،من مریض شدم سرفه میکردم گفت دختر یه شربت بخور داری میمیری عامو😆وای خیلی خوبن حس نمیکنم غریبس طرف 

جنوبیا هر کی توی سایته عاشقتونممم🤭

عزیزِ من، برخی آدم‌ها هستند که اندوه‌های بزرگی هم دارند اما هنوز زندگی می‌کنند و لبخند می‌زنند. اندوه تو تا چه حد بزرگ است که حتی لبخند هم نمی‌زنی؟

خیلی خوبو با محبتن خداحفظشون‌کنه

حمید مرادی ⛰️🖤 چیاکو یوسفی نژاد🏕🖤 خبات امینی 🏞 🖤👋به کوردی ده‌ژیم به کوردی دمرم به کوردی ده‌یدم وه‌لامی قبرم به کوردی دیسان زیندو دبموه له‌و دونیایش بو کورد تی هه‌ل ده‌چمه‌وه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بخدا ماهن ماه 

من خیلی حس خوبی میگیرم ازشون

خونشون مثل شهرشون گرمه

به قول نگار : ما هرچی تو زندگیمون خوردیم چوب سادگیمون بوده                متاهل و قطعا متعهد ، درخواست دوستی چه خانوم چه اقا رد میشه درخواست ممنوع ❌ یابو جان پرنسسعلی درخواست نده ❌  خدایا خودت درجریانی دیگه 💔🥀 دخترم نور قلبم امید زندگیم ❤️.  عاشق تیپ و مد 💝 راجب استایل کردن میتونید ازم سوال بپرسید ، در حد توانم راهنمایی می کنم 💝 همه لباس میپوشن اما تو استایل کن 🙂💝. اهل کتاب 📚 محترم باشیم این خیلی مهمه نصف مشکلاتمون به خاطر نا محترم بودنمونه 💝

دوستان ایشون منظورش به من هااااااا

عرض سلام خدمت شما هواداران عزیز 😅😅😅

آدمی را آدمیت لازم است.....عود را گر بو نباشد هیزم هست.     عشقای زندگی من خلاصه شدن تو سه چیز  پتوم، بالشتم،تختم.خدایا شکرت که اینا رو همیشه دارم  😍🌈همیشه عشق باشد همیشه برکت.۶۵۰ باشگاه پروازی.

من چهار سال جنوب بودم شهرستانی که بودم به شدت ادمای بی روح و مغرور داشت

بعضی از شهرستانهای جنوب ادماش خوب نیستن 

ولی تا دلت بخواد بوشهر ،گناوه و... خونگرم و مهربونن 

https://s6.uupload.ir/files/img_۲۰۲۵۰۲۲۱_۱۵۴۱۴۵_qggu.jpg

عاشق عربا و بندریام کلا جنوبیا ماهن مااااه😍 آبادان و خرمشهر و دیلم و بوشهر و...

دین من=انسانیت :)                                                       با افتخار فراوان لرم🤌🏻✨️🫀

دقیقا بلاخص بوشهریاشون هر دفعه رفتم اونجا سفر خیلی خوش گذشته بس که مهمون نوازن

من آبادانم خیلی مردم خوبی داره عاشقشم هر جا برم آبادان نمیشه

عزیزِ من، برخی آدم‌ها هستند که اندوه‌های بزرگی هم دارند اما هنوز زندگی می‌کنند و لبخند می‌زنند. اندوه تو تا چه حد بزرگ است که حتی لبخند هم نمی‌زنی؟