2777
2789
عنوان

آرام جعفری چقدر عروس خوشکلیه 🥰❤️

2234 بازدید | 111 پست

تو این سن ۴۵ سالگی خیلیییییی زیباست 

به چشم شما هم زیباست یا فقط تو چشم من آنقدر زیبا دیده میشه ؟؟

فقط اونایی که موقع راهنمایی میگن برو مشاور😐واقعا فکر میکنید خودمون بلد نیستیم این کلمه رو یا نشنیدیم فقط شما می‌دونی!!  وقتی از خودت هیچی بلد نیستی حرف بزنی لطف کن اون🤐🤐🤐🤐🤐

نه واقعاااا زیباست 

من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔کاربر آقا درخواست دوستی بده تگش میکنم و ابروشو میبرم. پس حواستو جمع کن جوجه دو روزه                                    عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی نازه 

ولی چقدر تغییر کرده نسبت به ۲۰ سال پیشش 

انگار ۲۰ سال قبلش الانش بوده🤕

🧜‍♂️هیتلرم‌خوبه‌ولی‌من‌عاشق‌باپنبه‌سربریدن‌‌های‌چرچیلم🧜‍♂️                                                                                                    زندگی میکنم با قوانین خودم✌                                                                                                                            🧜‍♂️انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بد دهان دائم در نوسانم🧜‍♂️                                                                                                   با غریبه ها نمیتونم اُخت بشم چون نمی شناسمشون             خودی هارم چون میشناسمشون به دلم نمی نشینن😕

نه بابا یخه، مو تو سرش نیست، شبیه عروسک ترسناکا کرده خودشو

دقیقا نظر منم همینه شبیه اون عروس مرده ها شده به نظرم

خششش خش خش خش                         چیه خب امضا کردم دیگه  آقا ببخشیدا ولی تو کتم نمیره چند سال اینجا عضو باشین ولی تعداد تاپیکاتون صفر باشه،ناقلاها نکنه یه شخصیت دیگه با یه کاربری دیگه و هزارتا تاپیک دارین🤪🤪من اصلا مشکلی ندارم با اینکه کسی تو تاپیکام بگرده و راستش اصلا درک نمیکنم چرا خیلیا مشکل دارن با این موضوع😇
خیلی نازه ولی چقدر تغییر کرده نسبت به ۲۰ سال پیشش انگار ۲۰ سال قبلش الانش بوده🤕

خیلی خوشکلهههه 😭🧿🧿🧿

فقط اونایی که موقع راهنمایی میگن برو مشاور😐واقعا فکر میکنید خودمون بلد نیستیم این کلمه رو یا نشنیدیم فقط شما می‌دونی!!  وقتی از خودت هیچی بلد نیستی حرف بزنی لطف کن اون🤐🤐🤐🤐🤐