2777
2789
عنوان

لحظه های یک منتظر چه طوری میگذره 🦋از امام زمانت بگو🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 3426 بازدید | 538 پست
😭🙏 ریحانه ام لطفا برای ارامش و سلامتم دعا کن

چشم ریحانه جان من دعا کردن برای دیگران رو خیلی دوست دارم الهی که بهم پیام بدی بگی ارامش گرفتی و تغییرات دیدی 🤲🥰

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید.   https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

اخه من چادر نمیپوشم ولی پوشش مناسب دارم واجبات هم خیلی زیاد رعایت نکردم اینطوریم

قلبتون چون متصله به امام 

راهتون خودشان هموار میکنن

ایشون با اجازه خدا هادی (هدایت کننده)

ما هستند ...

و همچنین مربی یعنی تربیت کننده ما ..

مرحله به مرحله ...

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا همینه عزیزم بیماری شما هم امتحانه من خودم پارسال همین موقع خیلی ناامید بودم بدترین اتفاق ها وا ...

اره قشنگم واقعا دلم گرمه به وجودشون بعد هی سر نمازم خداروشکر میکنم که توی ایرانم مذهبم شیعست و امامانم رو قبول دارم و یک منتظر هستم... دلگرمی من وجود اینهاست...الهی که تعدادمون بیشتر بشه... من غصه میخورم میبینم یکی مشکلات داره بعد اعتقادی هم نداره میگم این درد بدیه واقعا... اونا جز رها شدگان هستن و خداوند میفرمایند که اینان هرگز رنگ بهشت را نخواهند دید 

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید.   https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

قلبتون چون متصله به امام راهتون خودشان هموار میکننایشون با اجازه خدا هادی (هدایت کننده)ما هستند ...و ...

همیشه میگم اگر نمازم مرتب بخونم چقدر بیشتر میشه

دلآ‌ نفسم هستم ❤️❤️

منم مثلا روبروی پنجره فولاد بودم گفتم شما هرجا هستید سلام منو برسونید حیلی خوشم میاد میگم سلام منو ب ...

خیلی حس قشنگیه من اصلا میشینم باهاشون حرف میزنم گریه میکنم میخندم اصلا یه وضعی😅

چشم ریحانه جان من دعا کردن برای دیگران رو خیلی دوست دارم الهی که بهم پیام بدی بگی ارامش گرفتی و تغیی ...

🙏🌸🩷

رابرت من این زندگیو دوست ندارم شبیه ... 💔🚬 اما افسوس تورو خواستن دیگه دیره دیگه دیره 💔به من نگو دوست دارم که باورم نمیشه💔 موند به قلبم حسرتش بدست بیارمت ولی عشق همینی هست که هست بخوام نخوام ندارمت این همه گذشت و باز تازه موند برام غمت ای کاش میشد برم عقب ای کاش ندیده بودمت

خیلی حس قشنگیه من اصلا میشینم باهاشون حرف میزنم گریه میکنم میخندم اصلا یه وضعی😅

وقتی هوا سرد بود کوفته میخوردم گفتم شما چی میخورین اره منم توی گریه و خنده گاهی یادشون میفتم😭

دلآ‌ نفسم هستم ❤️❤️

وقتی هوا سرد بود کوفته میخوردم گفتم شما چی میخورین اره منم توی گریه و خنده گاهی یادشون میفتم😭

چقدر قشنگه بیادشون بودن 🥰 چقدر ادمایی مثل شمارو دوس دارم🥰

بهم گوش نمیده انگار منو نمیبینه

🌸 می‌دونی؟ امام زمان (عج) همیشه به فکرته.  
میدونم حس کنی تنها شدی یا کسی صداتو نمی‌شنوه،  
اما اون نازنین همیشه برای آرامش دل تو دعا می‌کنه♡
هیچ لحظه‌ای نیست که نگاه مهربونش ازت برداشته بشه.  
اگه چیزی دیر می‌رسه یا جور نمی‌شه،  
بدون که بهترین مصلحت برات در نظر گرفته شده،  
چون اون فقط خوبی تو رو می‌خواد، حتی بیشتر از خودت.  
دل بده به این امید… که یکی هست، همیشه، بی‌وقفه،  
که تو رو می‌فهمه، دوستت داره، و منتظر لبخندته 🌙🌼

هر سوالی راجب آقا امام زمان داری ازم بپرس🌸 سوالتو تو یکی از تاپیکام بنویس🌼 با احترام درخواست دوستی قبول نمیکنم💛 الّلهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ و عَجّل فَرَجَهم 🌼 🌷 شهید حاج قاسم سلیمانی: 💚 امروز قرارگاه حسین بن علی (ع) ایران است♡  ‌💚 ولایت، ولایت علی بن ابیطالب است♡ و خیمه او خیمه حسین فاطمه است♡ دور آن بگردید♡ با همه شما هستم. 💚 خامنه ای عزیز را عزیزجان خود بدانید♡ با جان دل به توصیه و تذکرات او بعنوان طبیب حقیقی شرعی و عملی عمل کنید♡ 💚 رنگ خدا را بر هر رنگی ترجیح دهید♡💚💚💚 ایرانِ حسین تا ابد پیروز است💚

خب چه کتابهایی رو خوندین شما در مورد این مباحث دینی مهمه... ببین اینقدر کتاب نوشتن اینقدر وقت صرف کر ...

من اصلا منکر وجود خدا نمیشم و با هر سلول حسش میکنم با دیدن آسمون شب با دیدن گلها و درخت ها با دیدن هر اجزای توی بدنم با دیدن هر چیزی توی این جهان دلم از بودنش غرق لذت میشه من ارتباطم با معبود رو دوست دارم وقتی خودم با خودم حرف میزنم و ته دلم به خدا میگم راستی چه خوب شد که خودم رو برای خودم آفریدی من بارها لبخند خدا رو حس کردم و از نظر من این یعنی شیرین ترین حس که میشه تجربش کرد یه عشق بی حد و مرز 

دنیای ما رو اسطوره ها و قصه ها ساختن و باور ما به خیلی از اسطوره ها و بپذیرش قانون های ننوشته شده زندگیمون رو داره پیش میبره 

سنگفرش جهنم از نیت های خیر خواهانه تشکیل شده ما داعشی ها رو دیدیم که معتقدن با ریختن خون بعضی از بی گناهان میرن بهشت طالبان رو دیدیم که معتقدن دارن مسیری رو طی میکنن که به بهشت منجر میشه مسیحی های زیادی رو دیدیم که معتقد بودن با رنج دادن خودشون میرن بهشت 

یهود.ی های زیادی رو دیدیم که فکر میکردن پایان ریاضت هاشون بهشته اما بهشت در درون همه ماست و جهنم هم در درون ماست حتی بهشت هایی که ما تجربه میکنیم هم باهم متفاوت خواهد بود 

من میگم بیایید کاری بهم نداشته باشیم و اصول انسانیت رو دنباله روی کنیم با هر دین و آیینی 

اگه هر کسی بتونه خودش رو با همه ویژگی های خوب و بدش بشناسه و بتونه در جهت ارتقا خودش تلاش کنه جامعه و جهان نجات پیدا خواهند کرد 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

🇵🇸🇮🇷 یا صاحب الزمان اغثنی یا صاحب الزمان ادرکنی❣️اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری س  ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

من اصلا منکر وجود خدا نمیشم و با هر سلول حسش میکنم با دیدن آسمون شب با دیدن گلها و درخت ها با دیدن ه ...

حرف شمارو تا حدودی قبول دارم عزیزم همین ارتباط زیبای تو با خداوند به نوبه ی خودش بسیار زیباست و هر انسانی باید همینقدر گرم به خداوند عشق بورزه... ولی در مورد بهشتو جهننی که میگید درون انیان هاست کاملا مخالفم... شما خدارو قبول داری ولی منکر کتابش و پیامبرش و امامانش و بهستو جهنم هستی... شما اگر حتی با معنی هم قرآن رو خونده بودید متوجه میشدید که بهشتو جهنمی هست خداوند تا جایی که شده در مورد رفتار درست و نادرست توضیحاتی داده... همین قوم یهود و اسرائیل و داعش هدف اصلیشون مشخص هستش... نابودی مسلمانان. با وعده های پوچ و دروغین انسان های بی درک و شیطان صفت رو تحت سلطه خودش گرفته و کارهای خلاف انسان دوستانه و خدا پرستانه انجام میده... خداوند فرصتی نمیده به گناهکاران و کافران و وعده قیامت حق هست وعده بهشتو جهنم حق هست... اگر نبود که هر کسی هر کار ناشایستی انجام بده جزایی نداره و انسان درستکارم اجری نداره... با مرگ تموم نمیشه... زیستن انسان بیهوده نبوده... خدا نمیاد انسان رو خلق کنه  با این همه نظم و قاعده و قانون بعد جهنم و بهشتی نباشه؟ جهنمو بهشتو جهانو بسپاره به انسان هایی که اسطوره بودن پادشاه بودن؟ برترین انسان ها 5 تن بودن که اگر این 5 تن نبودند خداوند خلقت افرینش انسان و جهان رو انجام نمیداد شما معنی حدیث کسا رو بخونید. من قبطه میخورم به وقت شما که صرف خواندن کتاب های بیهوده شده... خیلی دوست دارم نگرشتون رو عوض کنید مدتی با انسان هایی بگذرونید که دین و ادیان دیگری داشتند و چرا مسلمان شدن چی در دین اسلام دیدن

سلام امام زمانم✋

هرچه عرصه تنگ است...هرچه جان به لب شده ایم

هرچند طعم زندگی از یادمان رفته...هرچند شادی دیرگاهیست که به ما سر نزده...هرچند مدتهاست لب هایم رنگ لبخند ندیده...

اما در اعماق قلب هایمان نقطه گرم و روشنی هست که خبر از امدنت میدهند.

خوب میدانم ...میایی...جان می گیریم...روزی دوباره جهان میخندد...

به همین زودی...به همین نزدیکی...

یا صاحبنا...حضرت پدر،

صدای فرزندان گنهکارت به اسمان نمیرسد

شما هم برای ما استغفار کن

یا ابانا استغفرلنا ذنوبنا،انا کنا خاطئین

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
سلام امام زمانم✋هرچه عرصه تنگ است...هرچه جان به لب شده ایمهرچند طعم زندگی از یادمان رفته...هرچند شاد ...

چقدر گرمو دلنشین با امام خودتون صحبت کردین 😍