2777
2789
عنوان

لحظه های یک منتظر چه طوری میگذره 🦋از امام زمانت بگو🦋

| مشاهده متن کامل بحث + 3505 بازدید | 567 پست
اگه ذره ای انتظار امامت رو کشیدی شریکی تو اجر منتظران ظهور بالاترین عبادت انتظار فرجهچون نوعی خودساز ...

کاملا درسته 

ولی من همیشه دوست دارم بشه موثر بود در ظهور

چیزی شبیه حاج قاسم 

مطمئنم روزی دوست داشتن ♥️ حسین ع ♥️ عاقبت بخیرم میکند💚

اللهم عجل الولیک الفرج به حق خانم حضرت زینب کبری سلام الله علیها 💚

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻        https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403                 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون  👆                  این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من مادرم کلا خیلی اعتقاداتش قوی هست برعکس من من کلا اینجوری فکر نمی‌کنم همه چیز پشت پرده ابهام برام ...

خدا دو حجت برای همه ما گزاشته 

حجت نهان که همون عقل ماست 

که باعث نجات انسان میشه 

و فرمودند یک ساعت تفکر بهتر از هفتاد سال عبادت هست ، چون با همین فکر انسان راه خودش پیدا میکنه و به حق میرسه ، حجت پیدا که همان امامان به گواه کلام خدا و تاریخ هستند برای راهنمایی و هدایت بشر ...

بال های پرواز

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 
میگن اول امام زمان به تو فکر میکنه که تو به فکر اقا میفتییا اول ایشون به شما سلام میده که شما بهشون ...

بله درسته عزیزم حتما همینطوره 

السلام علیک یا صاحب الزمان و یا شریک القرآن  💖

خدا جونم شکرت💚اللهم عجل لولیک الفرج و فرجنا بهم به حق خانم زینب کبری💚 اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم🌱لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم💚 به یاد یاران رهبر عزیزم صلوات❤️شهیدرئیسی💚شهید هنیه💙شهیدنصرالله💛شهیدسنوار💔شهیدصفی الدین🤍 ختم روزانه هر تعداد صفحه از قرآن که دوست داریم در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

دیشب داشتم توی کانال ایتای جمکران سخنرانی ش رو گوش میدادم ؛ سخنرانشون صحبت های قشنگی داشت 

گفت یه منتظر امام زمان عج الله باید شجاع باشه ...

گفت اولین معنی شجاعت یعنی بتواند بر هواهای نفسانی خودش غلبه کند...

خیلی حرفش به دلم نشست چون دقیقا توی لحظه ای هستم که دارم با یکی از هواهای نفسانی م مبارزه میکنم و خیلی سخته برام ..

تازه فقط با یه دونه اش دارم مبارزه میکنم.. 🙃

ان شاءالله همگی از زمینه سازان واقعی حضرت باشیم🤲🏻🤲🏻اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻        https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403                 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون  👆                  این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭 

حداقل تلاش مون رو که میتونیم بکنیم عزیزم 💚مطمئن باش هر کاری در راه ظهور بکنی بدون جواب نمی‌مونه حتی ...

قطعا درسته

ولی من انتظارم از خودم بیشتر بود

من مادرم کلا خیلی اعتقاداتش قوی هست برعکس من من کلا اینجوری فکر نمی‌کنم همه چیز پشت پرده ابهام برام ...

هر چیزی باید منطق و دلیلی پشتش باشه... در جهتی درست پا گذاشتن ادم رو به رستگاری میرسونه ولی در جهت نادرست و دنبال نکردن عدله مربوطه تو رو به جایی میرسونه به اسم پوچی... این که من کجام و زیستن من از چیه پس مرگ چیه... حتما جواب ادم هایی مثل شما اینه که این کار طبیعته... همین امام ها و کتاب اسمانی از دید شما چطور توصیف میشه... ببین دوست عزیزم اگر این منطق رو داری لطفا در موردش تحقیق کن... خیلی از دانشمندا از روی قرآن تحقیقاتشون رو شروع کردن و به نکات جالبی رسیدن... من حس میکنم درون ادم هایی مثل شما انسانهایی پراز عشق به خدا و دنیا و آخرت میشه پیدا کرد... اگر دنبال تحقیق در مورد این دنیا و وجود امام زمانت هستی به قرآن خوندن رجوع کن 

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید.   https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

کاملا درسته ولی من همیشه دوست دارم بشه موثر بود در ظهورچیزی شبیه حاج قاسم

اگه یک دلی توسط شما 

مهمان سفره ی امام‌ بشه 

اگه بتونی امر به معروف که در رأس اون 

دعوت مردم به طرف امام و ولایت معصوم هست 

دلی رو‌ به امام زمانش برسونی 

بزرگترین زمینه سازی رو کردی اگر خدا بپذیره

و خالص باشه ...

میدونستی در روایت اومده یتیم واقعی کیه ؟

کسی که از امامش دوره و امامش گم کرده 

و دستش تو دست امامش نیست .

لغزشش زیاد میشه و ...

تو‌ میتونی اینجا به خیلیا کمک کنی .

«عشق_بی_نشان ♥لبیک یا صاحب الزمان🤚»تمام وجودم سرشار از یقین به خـــــــــــدا وظهـــــــور شماست.«اللّهم عجـــــــــــل لولیک الفرج» 
کاملا درسته ولی من همیشه دوست دارم بشه موثر بود در ظهورچیزی شبیه حاج قاسم

منم همینطور 😔

خدا کنه خودِ حضرت ما رو هم بخره.. چون که من که بلد راه نیستم .. نمیدونم چه جوری اونا به این درجه رسیدن.. خوش به سعادت شهدا که حتی خیلی هاشون راه صد ساله رو یه شبه رفتن 

اون چیزی که ما از انتظار فهمیدیم با منتظر واقعی خیلی فرق داره به نظرمدرسته منم کارایی که شما میکنید ...

هیچ اشکالی هم نداره توقعت زیاد باشه قشنگم... اتفاقا بایدم زیاد باشه... منتهی باید توی راه درستش قرار بگیری... هیچوقت برای منتظر واقعی بودندیر نیست... تو عاشقی کن ببین معشوق برات چجور راهتو هموار میکنه

امام محمد باقر می فرمایند: وقتی مهدی عج♥️ وارد کوفه می شود،بر فراز منبر قرار می گیرد، سخن آغاز می کند ، در حالی که مردم از شدت شوقِ دیدارش آنچنان می گِریَند که از شدت گریه نمی فهمند امام عج چه می فرمایند.یعنی میشه ما هم اون روز باشیم؟😭 خداوندا شکرت که دیدی قلبم اومده سمتت بهم نشونه دادی 😭 حضرتم امامم مهدی عج آمدن به خواب من 😭😭 شوق و فقط شوق در گفتارشان منو به سمت دیگری از زندگیم کشاند😭😭یادم نمیره قول میدم یادم بمونه تموم حرفاتو 😭😭😭😭                ختم قرآن در گروه قرآنی ایتا👈دستتون رو روی لینک نگه دارین بعد گزینه باز رو بزنید.   https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403

خدا دو حجت برای همه ما گزاشته حجت نهان که همون عقل ماست که باعث نجات انسان میشه و فرمودند یک ساعت تف ...

داستان حلاج رو شنیدید؟

اهل خوندن مولانا و خیام هستید؟

کتاب عصر جدید عهد عتیق رو خوندید؟

کتاب انسان خدا گونه 

کتاب تاریخ طبری و....

من برای امام ها احترام قائلم اما راه رشد شخصی هر کسی متفاوته

یکی خدا رو وسط دعا پیدا میکنه 

یکی خدا رو وسط طبیعت پیدا میکنه 

یکی خدا رو توی تسبیح پیدا میکنه 

یکی خدا رو با یه لبخند میبینه 

خدای همه ما یکی هست و راه رسیدن همه ما مثل هم نیست 

اگه بتونیم وجود حقیقی رو در درون خودمون پیدا کنیم از این بند و اسارت آزاد میشیم 

از سرزنش دوست تا مضحکه دشمن /تاوان تو را می‌دهم هر روز/ آرزوهام همیشه آرزو موندن

اگه یک دلی توسط شما مهمان سفره ی امام‌ بشه اگه بتونی امر به معروف که در رأس اون دعوت مردم به طرف اما ...

درسته 

اینجور تاپیکا خیلی خوبه من اینا رو کوچیک نمیشمارم

اگه حتی باعث بشه یه نفر یه لحظه به امام زمان فک کنه یعنی تاپیک به هدفش رسیده

دیشب داشتم توی کانال ایتای جمکران سخنرانی ش رو گوش میدادم ؛ سخنرانشون صحبت های قشنگی داشت گفت یه منت ...

بزرگترین جهاد که اکبر 

نامیده شده 

پا گزاشتن روی خواهش های دله 

متاسفانه نفس اماره و شیطان هر دو فعالن 

باید خدا از فضلش دست مون بگیره

و آسون کنه‌.

بیا دیگه مولای مهربان من...ازین همه چشم انتظاری خسته شدیم...😔

اللهم عجل لولیک الفرج 🤲

منم همینطور 😔خدا کنه خودِ حضرت ما رو هم بخره.. چون که من که بلد راه نیستم .. نمیدونم چه جوری اونا ب ...

به نظر منم روزی که کارهایی که میکنیم به چشممون زیاد بیاد همونجا نقطه ایستمونه

و این خطرناکه