2777
2789
عنوان

دوس پسرم یه حرفی زد عجیب بیاید توروخدا😭😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 545 بازدید | 34 پست
وقتی من بعنوان اقا میگم دیگه شما حرف توش نیار. داره حرفش را میاره که بحث بره اون سمت. فوق هوول هم ...

ببین ایشون گف من شوخی کردم واکنشت رو ببینم... ینی واقعا شوخی کرد یا میخواس ببینه من رام میشم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اون خیلی هفت خطه تو خیلی خام و ساده ای . عاقبت جالبی نداره ‌ از راه زور وارد شده دیده مقاومت کردی روشش رو عوض کرده با نرمی و عزیزم جونم به راه میارتت

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

شوهر منم همینجور بود، انقدر بهم قبل ازدواج پیشنهاد میداد من همش ردش میکردم، دیگه یبار خسته شدم واقعا بهش گفتم باشه البته چون میدونستم جایی نداره..، ولی خودش نیومد گفت باشه برا ازدواج 😕😅😅😅 فاز مردا فقط 😉😉😉

مدرس دانشگاه، مدرس تخصصی دوره های آموزشی. مدرس نرم افزار اکسل مقدماتی تا پیشرفته، msp. Spss . کارمند پتروشیمی
اون خیلی هفت خطه تو خیلی خام و ساده ای . عاقبت جالبی نداره ‌ از راه زور وارد شده دیده مقاومت کردی رو ...

میگم بعد از تهدیدش به رفتن گفتم قبول میکنم بعدش گف شوخی کردم عزیزم مجبورت نمیکنم

دوسش دارم ولی وقتی قصدش سو استفادس این کارو نمیکنم

ن منم شوهرم ۷/۸سال  پیش ک دوست بودیم همچین کاری کرد😂ولی اون دبگ اینقد شوخی بود ک عقدم کردیم باز کال خاصی نکردیم تا عروسی

بستگی ب شناخت خودت داره

خودت باید بفهمی هدفش چی بود 

چندساله با همین 

ببین ایشون گف من شوخی کردم واکنشت رو ببینم... ینی واقعا شوخی کرد یا میخواس ببینه من رام میشم؟

به نظرت درخواست رابطه جنسی از دوست دختر پسر مساله شوخی هست؟ خب انسان چندین نقطه عطف در زندگیش داره این یکی از اون هاس.  من چیز خنده داری واسه شوخی نمیبینم توش. مگر از سر هوسبازی صرف.  که بد هم نیست. ولی نباید اغشته به دروغ باشه که میخوام بگیرمت و فلان 

اول از همه که ذات مردو نمیشه انکارش کرد 

دوم از همه شاید خواسته امتحانت کنه ببینه تا چه حد رو حرفت مصممی 

سوم از همه شاید منصرف نشده از پیشنهادش فقط خواسته موضوعو جمع کنه که تو یه فرصت مناسبتر بیانش کنه 

و در اخر همه ی اینا یه احتمال بوده در هر صورت حواستو جمع کن دختر

من اومدم زندگی کنم ، جز خدا با این کوفتیا سکته میکنم🦋🪦
ینی فهمیده قبول میکنم کوتا اومده

اولش دیده راضی نیستی و اینک قبول کردی از رو اجباره حرف اون بوده

برو عکساتو پاک کن ،بهش هم بگو اگ میخواییم بیا خواستگاری ببین چی میگه اگ بهونه آورد ک فقط برا سو استفاده خواستت ،

یه صلوات میفرستی ب نیت حاجت رواییم🥲🤍

اولش دیده راضی نیستی و اینک قبول کردی از رو اجباره حرف اون بودهبرو عکساتو پاک کن ،بهش هم بگو اگ میخو ...

اخه اینقد کات کردم و برگشتم دیگه روم نمیشه... خیلی غرورم داغون شده دیگ نمیخوام برگردم اشتی کنم باهاش