من که نمی تونم تحلیل کنم مشکل کجاست قطعا ده جا مشکل هست ، اما خیلی ناراحت کننده هست ، مشکلات سخت بعد طلاق برای زن و بچه بیشتر خیلی قلبم رو میسوزونه ، از طرفی یه اتفاقات بدی می افته تو زندگی مشترک که توجیهی ندارم و بلد نیستم چطور درست میشه ، فقط این حجم مشکلات خانوادگی و طلاق و آوارگی و در به دری بچه ها و زن قلبمو میسوزونه .این سطح امار بالای طلاق خیلی دردناکه.... هربار چیزی راجب به این موضوع یا مشکلات خانوادگی میشنوم خیلی ناراحت میشم . کاش میشد این وضع نابسامان خانواده تو این کشور درست بشه .
واقعا زندگی مشترک باید دو طرف کوتاه بیان دو طرف نیم من باشند اگه بخوان هر کسی من باشه زندگی جلو نمیره ولی الان بگی همه بهت میخندن مخصوصاً فمینیستهایی که فقط طرفدار خانم هان و حقوق نمیدونم فلان و.....
در نهایت مادریم برای بچهها نمیکند میندازنشون میرن
اگه یکم برای زندگی ساختن تلاش میکردن و مهارت های زندگی رو یاد میگرفتن قطعا طلاق ها نصف میشد
کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم. 🫒🇵🇸🕊️ فکر کن بزرگترین اختلاس تاریخ رو انجام بدی، بحرین آرارات و دشت نا امید رو واگذار کنی، پزشک رو از بنگلادش و پاکستان وارد کنی، نصف مردمت آب و برق نداشته باشن، کشاورزی و صنعتت ول باشه، نصف مردمت بیسواد باشن، نصف مردمت سوتغذیه داشته باشن، کل مردمت جرئت حرف زدن نداشته باشن، بعد نوابغي بعد ۴۶ سال پیداشون بشه و بگن مردم از شکم سیری انقلاب کردن🤦🏻♀️😂😂😂
تا وقتی ک برای زوجین تعهد معنی نشه کار ب این روال ادامه پیدا میکنه اول باید ریشه رو درست کرد وگرنه با تزیین شاخوبرگ چیزی درست نمیشه ..بالا دستی ها هم ک طلاق و عادی جلوه دادن دیگ دوسال با یکی ازدواج بعد طلاق حال ب هم زن شده دنیااااا
چشم و هم چشمی توقع بالا ناسازگاری من بودن دو طرفواقعا زندگی مشترک باید دو طرف کوتاه بیان دو طرف نیم ...
من اصلا نمی تونمتحلیل کنم میری بیرون همه خیلی شیک و پیک راه میرن دو دیقه با یکی حرف میزنی طلاق انگار اب خوردنه . حداقل تو خانواده چند مورد دارن . خیلی وضع بدیه . ادم حس ناامنی میگیره
ولی خیلی خوب میشد یکی به این وضع رسیدگی کنه . به هرحال این همه ملت تحصیل میکنن چرا اونایی که بلدن یه کاری نمیکنن البته تو خیلی چیزا کاری نمیکنن . نمیدکنم دل گیرم