2777
2789
عنوان

ی روز نشستم شمردم تقریبا 20 تا رل داشتم

| مشاهده متن کامل بحث + 549 بازدید | 51 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منی که عاشق معلمم شدم و به قصد ازدواج با هم صحبت کردیم و الان با هم به مشکل خوردیم مامانم بهم میگه ت ...

سنت کمه حتما

لطفا زیر ۲۵ سال به علت تجربه کم تو تاپیک من نظر ندن ممنون ...خواننده خاموش از خیلی سال پیش .. :)

بنظرم این تعداد رابطه چیزی به سواد رابطه با جنس مخالف رو باید بهت اضافه کرده باشه

خط قرمزات

تا چه حد در دسترس باشی

سکوت به موقع

اجازه ندی به شخصیتت توهین کنن و خودتو حریمتو الویت بدونی

اینکه معشوق فقط معشوقه، یاد بگیری در تصاحب هیچ مردی تلاش نکنی

با اون فرد امن که تو رابطه هستی و علاقه دو طرفه ست،هر ده تا قدم که برداشت، دوتاشو تو برداری

و چندتا چیز دیگه

بنظرم این تعداد رابطه چیزی به سواد رابطه با جنس مخالف رو باید بهت اضافه کرده باشهخط قرمزاتتا چه حد د ...

اره خیلی چیزا فهمیدم ولی ارزششو نداشت اصلا 

هیچ مردی ارزششو نداره بنظر من ک خودتو اذیت کنی واسش 

و اینکه روابط خارج از ازدواج فقط اسیبه برای دختر 

نظر منه

لطفا زیر ۲۵ سال به علت تجربه کم تو تاپیک من نظر ندن ممنون ...خواننده خاموش از خیلی سال پیش .. :)

سنت کمه حتما

نوزده سالمه 

من نمی‌دونم کجا نوشته که با یه نفر برای ازدواج آشنا بشی و طرف بخواد بیاد خواستگاری گناه کبیره هست مگه من برای خوش گذرونی رفتم آشنا شدم 

زلیخا زن شوهر دار بود افتاده بود دنبال یوسف آخرش هم جوون شد هم عمر دوباره بهش دادن هم با یوسف ازدواج کرد 

مامان من میگه تو گناه کبیره کردی عمرت کمه می‌میری 

برگشته به من میگه ج ن د ه هستی 

نوزده سالمه من نمی‌دونم کجا نوشته که با یه نفر برای ازدواج آشنا بشی و طرف بخواد بیاد خواستگاری گناه ...

مامانت ک قطعا اشتباه گفته این چیزارو 

ولی خب سعی هم کن اصلا سمت این روابطم نری 

بنظر من همون ازدواج سنتی ولی با اشنایی بهتره

و اینکه تو هم هیچ کار اشتباهی نکردی چون هدفت ازدواج بوده

اسی از هر کدوم چه تجربه ای داری

اگه انقد بی لولین که برنامه هایی مثل عشق ابدی میبینید ریپلایم نکنید🤦‍♀️ به خدا این کاربری برای سه سال پیشه نمی دونم چرا این اسمو زدم زن هستم 😐😐😐 با این که من نیستم تو تاپیکایی که نظر دادم سر اسمم توهین شدم وای به حال مردم این چنین

مامانت ک قطعا اشتباه گفته این چیزارو ولی خب سعی هم کن اصلا سمت این روابطم نری بنظر من همون ازدواج سن ...

بابا طرف میخواد بیاد خواستگاریم 

دکترا داره 

استاد کنکوره 

خونه داره 

ماشین داره 

طلا رفته خریده که بیاد خواستگاری 

تو تلویزیون چند سری تدریس کرده 

یه شهر میشناسن 

اخلاق عالی حرف ندارن 

خانواده خوب و با اصالت 

فقط اینکه سیزده سال و پنج ماه از من بزرگتره با اینکه اختلاف قدی زیادی داریم من ۱۶۰ اون ۱۹۵ 

مامان من خیلی حرف بیخود و چرتی گفته 

مگه من رفتم صحبت کردم حرف غیر اخلاقی زدم تو ساعت نامناسب باهاش بیرون رفتم خط قرمز های اخلاقی رو رد کردم نه هیچ کدوم خیلی محترمانه و با رعایت شوئونات اسلامی رفتم صحبت کردم و برگشتم خونه 

مادر من رسماً یه روانی هست 

مامانت ک قطعا اشتباه گفته این چیزارو ولی خب سعی هم کن اصلا سمت این روابطم نری بنظر من همون ازدواج سن ...

برگشته به من میگه تو اگر بخوای شوهر کنی حق نداری مستقل زندگی کنی یا باید بیای طبقه پایین خونه من زندگی کنی یا باید بری طبقه پایین خونه مادرشوهرت زندگی کنی 

‌‌‌‌‌‌

🧜‍♂️هیتلرم‌خوبه‌ولی‌من‌عاشق‌باپنبه‌سربریدن‌‌های‌چرچیلم🧜‍♂️                                                                                                    زندگی میکنم با قوانین خودم✌                                                                                                                            🧜‍♂️انسان ناصحیحی هستم در تمام ابعاد من بین یک انسان فرهیخته و متشخص و یک انگل بد دهان دائم در نوسانم🧜‍♂️                                                                                                   با غریبه ها نمیتونم اُخت بشم چون نمی شناسمشون             خودی هارم چون میشناسمشون به دلم نمی نشینن😕