2777
2789
عنوان

مراقب بچه هاتون باشید

| مشاهده متن کامل بحث + 1530 بازدید | 76 پست

دخترم میرفت انیستای من اون روز پیش خودم داست کلیپهارو نگاه میکرد یه کلیپ مزخرفی اومد دخترم سریع زد رفت از اون روز حذفش کردم دیگ گفتم نه خودم نگاه میکنم نه تو نگاه کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برا همین گوشی نگرفتیم برا پسرم.خدا به دادمون برسه😔

اره همون قدیم بهتر بود بچه ها تو دبیرستان ودانشگاه صاحب گوشی میشدند

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

نصیحتت از بیخ و بن اشتباهه باید میگفتی به بچه ۱۱ ساله چرا گوشی میدید

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

این فیلما تأثیر مخرب بر روح و روان انسان میذاره لعنت به سازندگانش

واقعاً

یاد کسانی‌ که هرگز تکرار نمی‌شوندوهیچ حضوری جبران نبودنشان را نمی کند دردلمان بیداد می کند، باهدیه فاتحه وصلوات روحشان راشاد کنیم🙏

والدینی که موتور برای بچه ۱۰/۱۲ساله میخرند دیگه گوشی پیش پا افتاده ترین موضوع هست وفقط هدفشون از سر باز کردن بچه هاست نه تربیتشون 

اونا قطعا یک خانواده بی فکر هستند و براشون این مسائل مهم نیست و هیچ نظارتی ندارند 

اتفاقی هم بیفته خیلی راحت دیگران را مقصر میدونند 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍
نصیحتت از بیخ و بن اشتباهه باید میگفتی به بچه ۱۱ ساله چرا گوشی میدید

یادتون کلاس ها مجازی شد یه مدت و اپلیکیشن شاد برای آموزش مجازی خب بعضیا کارشون یه جوریه نمیتونن گوشی لمسی نداشته باشن واسه همین برای بچه شون گوشی خریدن

بچه من ۱۲ سالشه گوشی نخریدم براشنمیخرمم هیچ وقتتا دانشگاه

اونوقت یه بیرونی بره دیر کنه چجوری از حالش باخبر میشی؟! نگران نمیشی؟! نگو ک جایی نمیره و هیچ دوستی نداره و ‌‌‌‌‌..... بالاخره بچه ای ک مدرسه بره خودشم نداشته باشه از همکلاسیش ...! فقط دعا کنید خدا بچه رو هدایت کنه . بچه خوب خوبه حتی با گوشی . بچه سرتق و شر هم بدون گوشی هم خرابه