2777
2789
عنوان

خیانت رفیق شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 4705 بازدید | 136 پست
دیدیش اخم تخم کن ازش رو برگردون.البته من یکی از دوستای آقام که خوشم نمیومد ازش وخورده شیشه داشت رو ش ...

آخه فامیل همسرم هم هست متنفرم شوهرم میره پیشش الان پیشش هست ولی من از شدت استرس میلرزم حالت تهوع میگیرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه فامیل همسرم هم هست متنفرم شوهرم میره پیشش الان پیشش هست ولی من از شدت استرس میلرزم حالت تهوع میگ ...

این موقع صب روز تعطیل واسه چی باید پیش همسرت باشه.خواه ناخواه روش تاثیرمیزاره مطمئن باش از افتخاراتی که کسب کرده هم واسه آقاتون تعریف میکنه

خودم فهمیدم شوهرم بم نگفت

از کجا فهمیدی؟ 

همسرشو میشناسی؟ خانمش خبر نداره؟

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم/ محتاج برادران و خویشان نشوم/ بی منت خلق خود مرا روزی ده/ تا از در تو بر در ایشان نشوم

خب چرا به شوهرت نمیگی که میدونی من باشم میرم بهش میگم از کثافت کاری رفیقت خبر دارم یا رفاقتت باهاش تموم میکنی و سمتش نمیری یا میرم به زن یارو همه چیز میگم اون بیاد شوهرش جمع کنه 

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲
فکر نکنم وقتی اینقدر عوضیه به شوهر زنگ میزنه امار زنشو درمیاره

اون شوهره چقد سیب زمینی که امار زنشو میده.. بعضی مردا هم بی غیرتن. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
فکر نکنم وقتی اینقدر عوضیه به شوهر زنگ میزنه امار زنشو درمیاره

نمی‌خوام بترسونمت ولی با هر سیاستی شوهرتون دور کن .اگه شوهرت اینا رو می‌دونه و هنوز خودش دوستش رو قطع نکرده مطمئن باش یه روزی کارهای اون مرد روی شوهر شماهم تاثیر می‌زاره واین گناه بزرگ براش عادی میشه