2777
2789
عنوان

از مامانم خوشم نمیاد فضول خانم‌ اه

259 بازدید | 16 پست

دیشب یه انگشتر نقره داشتم که برای دستم بزرگ  بود یهو سر خورد از دستم رفت تو سطل آشغال اتاقم منم دیرم شده بود گفتم برگشتم بر میدارم رفتم اومدم دیدم سطل خالی کرده رفته انگشتره

خیلی ناراحتم خیلی خوشگل بود دوسش داشتم گرونه خریده بودم نقره بودش اه دلم نمیخواد حرف بزنم باهاش حالا هیچ کاری با اتاق من نداره ها همین دیشب سطل خالی میکنه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی ناراحتم خیلی خوشگل بود دوسش داشتم گرونه خریده بودم نقره بودش اه دلم نمیخواد حرف بزنم باهاش حالا ...

مقصر خودتی نه مادرت 

مگه برداشتن یه انگشتر که برات هم خیلی مهم باشه 

از سطل اشغالی چقدر وقت می‌برد نهایتش ۳۰ ثانیه 

بیچاره مامانت

سطل اشغال اتاقتو خالی میکنه فضوله😐

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
زمان ما این خبرا نبود هر کسی علاوه برا اتاق خودش و هال باید جارو بزنه

اره والاه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
از این ادا و اصولا نبود بیشتر به خاطر اینکه مادرا بچه ها لوس شون کردن

کاملا موافقم

بخاطر همین لوس بودن و بقول معروف زیاد لی لی به لالاشون گذاشتن بچه ها حرمت خانواده رو نگه نمیدارن