2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دیروز ی کم صدامو بردم بالا و با کارش مخالفت کردمطرف گف من از این کارت خوشم نمیاد اصن

بزرگترین دارایی یک مرد یک همسر مهربان هستن

هر رهگذری محرم اسرار نگردد. صحرای نمکزار چمنزار نگردد. هر جا که رسیدی رفاقت مکن ای دوست.‌ هر بی سر و پا یار وفادار نگردد.!

نمیگید سرکشه؟

ببینید اولا از دیدگاه من نظر دو طرف نسبت به هر موضوعی لحاظ بشه با همفکری حالا حل کنند تا به این مرحله نرسه که هر کی کار خودشو انجام بده که کلا جالب نیست / از نظر من خودم تمایلی به این کلمه ندارم که بگم سرکشی کرده مگه اون انسان برده منه که همش حرف من باشه اون انسانه و همراه منه گاهی وقتا مخالفت کنه / اما در جامعه فکر میکنم از نگاه خودم دید مناسبی ندارند چون جامعه مردسالاری و علاوه براین مرد میخواد حس حاکمیت داشته باشه میتونید با زبان و سیاست خودت مسیله رو حل کنی مرد در دستان زن هست باهاش آرام حرف بزن بزار اون حس مالکیت رو داشته باشه مرد خانس و براش مهمه 

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘