از تاریخ ۱۴۰۳ کاربری ماله من شد این حساب دیگه توسط من اداره میشه نه شخص قبلی ، این حساب فیک منه و اصلی نیست گاهی ممکنه تاپیکا متناقص داشته باشن این بخاطر اینه که به خودم برای خواهرم یا دوستم تاپیک زدم و همه تاپیکا راجب من و درمورد زندگی من نیست :) یک عدد روح ازدواجی .
از تاریخ ۱۴۰۳ کاربری ماله من شد این حساب دیگه توسط من اداره میشه نه شخص قبلی ، این حساب فیک منه و اصلی نیست گاهی ممکنه تاپیکا متناقص داشته باشن این بخاطر اینه که به خودم برای خواهرم یا دوستم تاپیک زدم و همه تاپیکا راجب من و درمورد زندگی من نیست :) یک عدد روح ازدواجی .
تا الان که نه، چند دقیقه پیش قبل اذان دیدم آسمون تمیز و پاک و زمین خیس بود از باران دیشب. من همیشه موقع اذان صبح میرم آسمونو نگاه میکنم عاشق سکوت و زیبایی آسمون سحرم. احساس میکنم اون لحظه ی سحر ، به خدا نزدیکترم و حس میکنم حتی گلهای روی تراسم هم دارن ذکر میگن، باور میکنی حتی حس میکنم اون لحظه از همه جای شهر ذکر یا سبحان میشنوم؟ من آدم مؤمن و خوبی نیستم که بگم از پاکیم هست که اینو حس میکنم اما آنقدر این حال خوش مخلوقات خداوند عیان هست که هر کور دل و کور ذهنی هم میتونه درکش کنه