2777
2789
من تک دخترم مامانم اصلا رقابت نداره تازه همیشه برام خرید میکنه با اینکه من سرخونه ی خودمماز لباس تا ...

من مثلا مسافرت برم مامانم میگهدخوشحال میشه اما من قشنگ میفهمم ناراحت شده انگار غصه میخوره که چرا اون نرفته 

توی چیزای دیگم همینطوره 

همیشه هم حذف کردن راهِ چاره نیست... گاهى باید بعضى ها را نگه داریم، تا زل بزنند به خوشبختىِ مان... که ببینند بعد از آنها، زندگى همچنان ادامه دارد!    عضو گروه قرمز بامداد خمار :وزن شروع ۸۱ 🙈    وزن هدف اول 75👸💪وزن هدف دوم 70😎وزن هدف نهایی 48😍😍من میتونم😉😉                         وزن فعلی : ۸۱👈۷۸.۵

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من براش کادو میارم

منم میارم اما حسرت رو تو چشماش میبینم با اینکه از من بیشتر میره مسافرت 

مثلا خودش رانندگی میکنه من میخواستم گواهینامه بگیرم همش میگفت نرو تو نمیتونی خطر ناکه وازین حرفا

همیشه هم حذف کردن راهِ چاره نیست... گاهى باید بعضى ها را نگه داریم، تا زل بزنند به خوشبختىِ مان... که ببینند بعد از آنها، زندگى همچنان ادامه دارد!    عضو گروه قرمز بامداد خمار :وزن شروع ۸۱ 🙈    وزن هدف اول 75👸💪وزن هدف دوم 70😎وزن هدف نهایی 48😍😍من میتونم😉😉                         وزن فعلی : ۸۱👈۷۸.۵
من مثلا مسافرت برم مامانم میگهدخوشحال میشه اما من قشنگ میفهمم ناراحت شده انگار غصه میخوره که چرا اون ...

اوهوم شاید حس میکنی یه چیزایی واقعا

من مادرشوهرم اینجوره 

حس رقابت بین منو دخترش داره 

مثلا من وسیله خونه عوض کنم ناراحت میشه که دخترش نمیتونه 

یا اینکه شوهر من خوبه ولی داماد اون نه

من مادر خودم میگفت پدرش خب یک مسیر طولانی موهاش کشیده و بهونه حالت کشون کشون اوردش 

یا مثلا بدون ک ازش بپرسن شوهرش دادن خب 

خب میدونی چقدر منا اذیت کرد خداشاهده نمیتونم اصلا بگم 

چکارایی کرده ک حتی والدینشم نکردن

چون کلا خودشون زخمی هستن هرچی تو بیایید باهاشون بیشتر بدرفتاری کنی بدتر میشن

چون پر از رنجن

الان من مامان خودم هزار جور پا درد نمیدونم گرفتی عضلانی

هر روز دعوا با بقیه 

من کلا خودم عقب کشیدم 

چون هرچی هی باهاشون درگیر بشی اینا بدتر میشن

من خودم خیلی کلاس میرم سعی میکنم اطلاعات زیاد کنم